Hoe Een Deur Te Beschermen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Deur Te Beschermen In Minecraft
Hoe Een Deur Te Beschermen In Minecraft

Video: Hoe Een Deur Te Beschermen In Minecraft

Video: Hoe Een Deur Te Beschermen In Minecraft
Video: 5 tips en tricks om je huis te beschermen 2024, Mei
Anonim

Het beschermen van deuren in Minecraft heeft alleen zin als je op multiplayer-servers speelt. Afhankelijk van het type server zijn er twee globale methoden: de acties van andere spelers verbieden door territorium te veroveren met speciale commando's, of slimme vallen gebruiken als de server de mogelijkheid om programmatisch territorium te veroveren niet ondersteunt.

Lavaval voor de deur
Lavaval voor de deur

Noodzakelijk

  • Rode steen
  • Zand
  • Water
  • Lava

instructies:

Stap 1

Als het mogelijk is om territorium op de server te reserveren met behulp van commando's of om "territorium te veroveren", is deze informatie noodzakelijkerwijs openbaar beschikbaar. De lijst met opdrachten bevindt zich in de regel op het forum of de site die bij de server hoort. Als zo'n mogelijkheid niet wordt geboden, wordt alles veel gecompliceerder, omdat bijna elke server zogenaamde griefers heeft. Dit zijn spelers die zichzelf tot taak stellen andere spelers zoveel mogelijk schade te berokkenen door hun huizen te vernielen en te vernielen. Dienovereenkomstig is het noodzakelijk om op de een of andere manier uw huis en natuurlijk de deur van het huis te beschermen.

Stap 2

Allereerst moet je begrijpen dat op servers zonder "privé" huizen zo ver mogelijk van de plaats van algemene opwekking moeten worden gebouwd, terwijl het wenselijk is om het op een onopvallende plaats te verbergen. Versier het huis niet met waardevolle blokken, elke oplichter zal ze willen stelen, zelfs zonder de wens om het huis binnen te vallen.

Stap 3

De eenvoudigste manier om je huis te beschermen, is door het te bouwen met massieve blokken (bijvoorbeeld obsidiaan), dan hoeft elke griezel alleen de deur te breken, waarover je een blok zand moet leggen en er lava overheen moet gieten. Het feit is dat het zand een vrijstromend blok is, wat betekent dat het, nadat het zijn steun heeft verloren, naar beneden zal vallen en lava erachter zal stromen en de griffioen in brand zal steken. Het nadeel van deze val is dat deze wegwerpbaar is en moet worden vernieuwd. De stromende lava kan je huis in brand steken, vooral als het veel wol en houtblokken bevat.

Stap 4

De volgende optie werkt goed met ijzeren deuren, die veel tijd nodig hebben om te breken als je huis is gemaakt van massieve blokken, de enige "luie" manier voor de grijper is om een tunnel te graven. In dit geval kun je een klein lavameer onder de oppervlakteblokken plaatsen of een afgrond graven, waarvan de diepte de onruststoker zeker de dood zal bezorgen. In sommige gevallen kun je combineren.

Stap 5

Je kunt op de indringer schieten, dit werkt weer goed voor huizen gemaakt van massieve blokken, hiervoor plaats je dispensers direct tegenover de deur, dispensers in Minecraft fungeren als kanonnen. Plaats een spanningssensor of drukplaat achter de deur. Om de indringer te vernietigen, kun je nog twee dispensers aan de zijkanten van de deur plaatsen en hun activering met een rode steen op dezelfde drukplaat bevestigen. Om dit te doen, kunt u redstone-draden onder de vloer van de kachel naar de verdelers leiden. Meer hierover staat in veel handleidingen en met name in minecrafttopedia. Het schema van de verdeler is bijgevoegd met een foto; pijlen of vuurballen kunnen erin worden geplaatst.

Een distributeur maken
Een distributeur maken

Stap 6

Je kunt een diepe gang maken twee blokken diep direct achter de deur, drukplaten op de vloer leggen en dispensers langs de muren plaatsen, als je er emmers lava in zet, zal de onruststoker opbranden.

Aanbevolen: