Firmware Uploaden

Inhoudsopgave:

Firmware Uploaden
Firmware Uploaden

Video: Firmware Uploaden

Video: Firmware Uploaden
Video: How to update your firmware (and why you really should) 2024, Mei
Anonim

Voor het maken van lokale netwerken met internettoegang is het gebruikelijk om routers of routers te gebruiken. Helaas hebben veel apparaten eerst een software-update nodig.

Firmware uploaden
Firmware uploaden

Noodzakelijk

netwerkkabels, internettoegang

instructies:

Stap 1

Selecteer en koop een wifi-router. Dit apparaat zal synchrone internettoegang bieden aan een aantal vaste computers en laptops.

Stap 2

Zet de apparatuur op de gewenste plek en sluit deze aan op het lichtnet. Bezoek de officiële website van uw routerfabrikant. Zoek en download de nieuwste software (firmware) voor uw apparaatmodel.

Stap 3

Sluit de computer of laptop met het firmwarebestand aan op de Ethernet (LAN) poort van de router. Start uw browser. Open de handleiding van je router. Zoek het IP-adres. Ontdek de gebruikersnaam en het wachtwoord die u moet invoeren om toegang te krijgen tot de instellingen van de router.

Stap 4

Voer het IP-adres van het apparaat in de adresbalk van de browser in. Vul de velden Login en Wachtwoord in. De webgebaseerde interface van de routerinstellingen wordt op het scherm weergegeven.

Stap 5

Zoek het hoofdinterfacemenu en open het. Zoek het submenu met informatie over de softwareversie. Klik op de knop Bladeren en geef het pad naar het firmwarebestand op.

Stap 6

Wacht tot de update van de routersoftwareversie is voltooid. Start het apparaat opnieuw op om de instellingen toe te passen.

Stap 7

Herhaal het algoritme om in te loggen op de webinterface van het apparaat. Open het menu Internetinstellingen. Wijzig de instellingen van dit menu, geleid door de aanbevelingen van de specialisten van uw provider. Dit is nodig om toegang tot internet te garanderen. Sla de instellingen op.

Stap 8

Open het Wi-Fi-menu (Wireless Setup). Creëer een draadloos toegangspunt met kenmerken die voldoen aan de vereisten van uw draadloze apparaten. Sla de instellingen op. Start de router opnieuw op om de laatste configuratiewijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: