Een Foto Uploaden Naar Skype

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Naar Skype
Een Foto Uploaden Naar Skype

Video: Een Foto Uploaden Naar Skype

Video: How to Send A File In Skype - Send Image, Video, or Any File in Skype 2022, December
Anonim

Veel mensen gebruiken Skype om met vrienden en familie te communiceren. Tijdens het chatten is de foto of afbeelding die je hebt geüpload zichtbaar voor je gesprekspartners in de linkerbovenhoek van het dialoogvenster.

Skype
Skype

Het is nodig

Skype-programma

instructies:

Stap 1

Meld u aan bij Skype. Klik hiervoor op de programmasnelkoppeling op het bureaublad of op de taakbalk. Voer in het autorisatievenster uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Stap 2

Selecteer in de linkerbovenhoek van het geopende venster het menu "Skype", klik erop met de muis.

Stap 3

Er wordt een lijst met opdrachten voor u geopend. Klik op de tweede regel van boven "Persoonlijke gegevens".

Stap 4

Rechts van het geselecteerde menu-item wordt een ander venster geopend. Selecteer het eerste commando "Verander mijn avatar".

Stap 5

Er wordt een venster voor u geopend waar u een foto vanaf uw computer kunt uploaden of een foto kunt maken met uw webcam.

Stap 6

Om een ​​nieuwe avatar te selecteren, klikt u op de opdracht "Bladeren" onderaan het venster. Selecteer de foto of afbeelding die u wilt instellen en klik op de knop "Openen". Klik in het avatar-selectievenster op de opdracht "gebruik deze afbeelding", die zich rechtsonder in het venster bevindt. Daarna wordt de gewenste foto als uw avatar in Skype geïnstalleerd.

Stap 7

Als u een foto wilt maken met uw webcam en deze wilt uploaden naar Skype, klikt u in het geopende venster op "Een foto maken" en vervolgens op de knop "Deze afbeelding gebruiken". Je kunt geen foto uploaden die je niet leuk vindt, maar maak een nieuwe door de opdracht "Probeer opnieuw" te selecteren.

Populair per onderwerp