Foto's Uploaden Naar IPad

Inhoudsopgave:

Foto's Uploaden Naar IPad
Foto's Uploaden Naar IPad

Video: Foto's Uploaden Naar IPad

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Foto's overzetten van iPhone naar iPad 2023, Februari
Anonim

De functionaliteit van de populaire internettablet iPad is de meest vleiende recensies waard. De rijkdom aan multimediatoepassingen is indrukwekkend. Het bekijken van foto's op het toestel zal de kijker veel plezier bezorgen.

Foto's uploaden naar iPad
Foto's uploaden naar iPad

Het is nodig

  • - PC met Windows-besturingssysteem geïnstalleerd;
  • - iPad;
  • - USB-kabel die iPad met pc verbindt.

instructies:

Stap 1

Maak foto's klaar voor export van pc naar iPad. Identificeer alle afbeeldingen die u naar uw tablet wilt overbrengen. Maak een map op uw pc en kopieer de mappen met de geselecteerde foto's erin.

Stap 2

Maak verbinding met een personal computer iPad via een USB-verbinding. Start iTunes, dat multimedia-inhoud op uw tabletcomputer beheert.

Stap 3

Activeer het tabblad "Foto's" gerelateerd aan uw apparaat. Navigeer naar de map met afbeeldingen die zijn voorbereid voor export naar iPad. Selecteer en vink de mappen en individuele foto's aan die u naar uw tablet wilt uploaden. Als u de hele map naar de iPad wilt overbrengen, markeert u alle elementen.

Stap 4

Klik op de knop "Toepassen" en kopieer alle geselecteerde foto's van uw pc naar de iPad. Als u extra foto's en afbeeldingen naar uw tablet moet downloaden, kunt u op elk gewenst moment de benodigde bestanden op exact dezelfde manier toevoegen.

Stap 5

Ontdoe u van overbodige afbeeldingen en maak ruimte op uw tablet vrij voor nieuwe foto's. Verbind uw iPad met uw computer via een USB-kabel en start iTunes. Open het tabblad Foto's, selecteer de onnodige mappen of afzonderlijke afbeeldingen met vinkjes en klik op het item "Verwijderen".

Stap 6

Gebruik een bestandsbeheerder of bestandsverkenner die bij het standaard Windows-besturingssysteem wordt geleverd en verwijder de schermafbeeldingen die in de Foto's-app verschijnen van uw iPad. Activeer het programma "Foto's" en klik op de knop in de rechterbovenhoek van het geopende venster. Selecteer onnodige foto's en schermafbeeldingen die door het apparaat zelf zijn gemaakt en selecteer "Verwijderen".

Populair per onderwerp