Muziek Uploaden Naar Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Naar Een USB-flashstation
Muziek Uploaden Naar Een USB-flashstation

Video: Muziek Uploaden Naar Een USB-flashstation

Video: How to Download Music Onto A Flash Drive 2022, November
Anonim

Mobiele telefoons, spelers, e-books kunnen muziekbestanden afspelen. Flash-geheugen wordt gebruikt als opslag voor al deze apparaten - verreweg de goedkoopste en handigste manier om informatie op te slaan. Soms zijn dit verwisselbare kaarten, vaker ingebouwd geheugen.

Muziek uploaden naar een USB-flashstation
Muziek uploaden naar een USB-flashstation

Het is nodig

  • - verbindingskabel
  • - een computer

instructies:

Stap 1

Open de map waarin de muziek is opgeslagen. Selecteer de mappen of bestanden die u naar uw flashgeheugen wilt schrijven. Als het er veel zijn, is het beter om de bestanden naar een aparte map te kopiëren.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer Nieuw. Er wordt een submenu geopend waarin u het submenu "Folder. Er verschijnt een mappictogram met een veld voor het invoeren van tekst - de naam van uw tijdelijke opslagmap.

Stap 3

Klik op de titelbalk van het venster waarin uw muziek wordt weergegeven. Klik daarna met de linkermuisknop op het pictogram van het gewenste nummer of de gewenste map en sleep het zonder de knop los te laten naar het bureaublad van het besturingssysteem - precies op het pictogram van de map die voor muziek is gemaakt. Hiermee kopieert u de informatie die u later in het geheugen van het apparaat plakt (telefoon, speler of e-book).

Stap 4

Steek de kabel van uw apparaat in een USB-poort op uw computer. Wacht ongeveer een minuut totdat het systeem het herkent en een venster weergeeft met opties voor acties: "Inhoud bekijken", Kopiëren, enzovoort. Klik met de linkermuisknop op het item "Mapinhoud bekijken. Er wordt een venster geopend waarin wordt getoond wat zich al in het flashgeheugen van de aangesloten apparatuur bevindt.

Stap 5

Als je de speler hebt aangesloten, houd je met de linkerknop op het bureaublad de map ingedrukt waar de gekopieerde muziek zich bevindt. Sleep het naar het venster dat de inhoud van de flashdrive toont. Na een paar minuten of seconden, afhankelijk van de hoeveelheid muziek en het vermogen van de computer, verschijnt er een voortgangsbalk. Als er voldoende geheugen op de flashdrive is, verdwijnt de voortgangsbalk snel en verschijnt er een nieuwe map in het inhoudsvenster. U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op het pictogram van de map waarin de muziek is opgeslagen en het submenu Verzenden naar, Verwisselbare schijf selecteren. Het resultaat zal hetzelfde zijn.

Stap 6

Als je een mobiele telefoon of e-book hebt aangesloten, verandert de procedure enigszins. Wacht tot het apparaat wordt herkend, selecteer hetzelfde item "Inhoud bekijken. Wanneer de map wordt geopend, zoekt u naar "Muziek" onder de mappen die in het venster verschijnen. En breng vervolgens, met de linkermuisknop ingedrukt, de geselecteerde muziek over van het bureaublad naar de "Muziek. Vanuit deze map zal uw technicus het zeker zien en in staat zijn om het te reproduceren met het ingebouwde programma.

Populair per onderwerp