Muziek Uploaden Via ITunes

Inhoudsopgave:

Muziek Uploaden Via ITunes
Muziek Uploaden Via ITunes

Video: Muziek Uploaden Via ITunes

Video: Как добавить МУЗЫКУ с компьютера на iPhone, iPad или iPod 2022, December
Anonim

Het downloaden van muziek naar Apple-apparaten zoals iPads en iPhones is anders dan elk ander vergelijkbaar apparaat. Hiervoor wordt een speciaal programma gebruikt - iTunes.

iTunes
iTunes

Het is nodig

  • - een computer;
  • - iTunes-programma;
  • - iPhone, iPod of iPad.

instructies:

Stap 1

Start iTunes. Als je het niet hebt, download dan de nieuwste versie van dit programma van de officiële Apple-website.

Stap 2

Ga naar het gedeelte "Muziek" en upload daar de benodigde muziekbestanden. Dit kan door simpelweg "van map naar map" te slepen en neer te zetten.

itunes1
itunes1

Stap 3

Terwijl de muziek wordt verwerkt en in iTunes wordt geladen, sluit je je iPad of ander Apple-apparaat aan op je computer, het zal synchroniseren. Aan de linkerkant van het scherm (of rechtsboven, afhankelijk van de versie van het programma) verschijnt een nieuwe sectie - "Apparaten" met de naam van de aangesloten gadget.

itunes2
itunes2

Stap 4

Klik op de naam van uw apparaat die verschijnt en selecteer het tabblad "Muziek". Vink de vakjes aan naast "Muziek synchroniseren" en "Volledige bibliotheek" en klik vervolgens in de rechterbenedenhoek van het venster op "Synchroniseren".

itunes3
itunes3

Stap 5

Na het voltooien van alle bovenstaande bewerkingen, verschijnt de muziek die u hebt gesynchroniseerd op uw apparaat. U kunt het loskoppelen van uw computer.

Populair per onderwerp