Hoe Bestanden Aan Een Archief Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Aan Een Archief Toe Te Voegen
Hoe Bestanden Aan Een Archief Toe Te Voegen

Video: Hoe Bestanden Aan Een Archief Toe Te Voegen

Video: Hoe Bestanden Aan Een Archief Toe Te Voegen
Video: Advice 6: Bijlage uit dossier toevoegen aan een e-mail 2024, Mei
Anonim

U kunt bestanden op verschillende manieren tegelijk zippen. Houd er rekening mee dat u mogelijk extra software nodig heeft om te werken. De benodigde software is beschikbaar op het netwerk en is publiekelijk beschikbaar.

Hoe bestanden aan een archief toe te voegen
Hoe bestanden aan een archief toe te voegen

Noodzakelijk

Computer, WinRAR-programma

instructies:

Stap 1

Als u geen WinRAR-archivering hebt, kunt u deze van internet downloaden. Open hiervoor de pagina van een willekeurige zoekmachine en voer de juiste zoekopdracht in het zoekformulier in. Nadat de applicatie is gedownload, controleert u deze met een antivirusprogramma op schadelijke scripts en programma's. Als het installatieprogramma geen bedreiging vormt voor uw computer, installeer dan WinRAR op uw pc. Merk op dat het opnieuw opstarten van het systeem na het installeren van de archiver optioneel is.

Stap 2

Archief maken. Om bestanden te archiveren, moet u eerst een archief maken. Ter herinnering: WinRAR moet al op uw computer zijn geïnstalleerd. Beweeg de cursor over een leeg gebied van het bureaublad en druk vervolgens op de rechtermuisknop. Er verschijnt een contextmenu op het scherm. Hier moet u op de parameter "Maken" klikken.

Stap 3

Nadat u op het item "Maken" hebt geklikt, verschijnt een extra menu. Hier moet u de optie "WinRAR-archief" selecteren. Zodra u op deze knop klikt, wordt er een archief op het bureaublad aangemaakt. Je hoeft het alleen de naam te geven die je wilt.

Stap 4

Om bestanden toe te voegen aan het gemaakte archief, moet u deze stappen volgen. Zoek de benodigde documenten op uw computer en markeer ze. Sleep met de muis de geselecteerde bestanden naar de snelkoppeling van het gemaakte archief. Open daarna het archief - de bestanden worden erin ingepakt.

Stap 5

Er is ook een andere manier om bestanden aan het archief toe te voegen. Om het te gebruiken, selecteert u de benodigde bestanden en klikt u erop met de rechtermuisknop. Selecteer in het menu dat wordt geopend de optie "Toevoegen aan archief". Er verschijnt een venster waarin u de parameters van het archief en de naam ervan moet specificeren. Klik op de OK-knop. De bestanden worden toegevoegd aan het archief.

Aanbevolen: