Hoe Een Bestand Aan Het Register Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Aan Het Register Toe Te Voegen
Hoe Een Bestand Aan Het Register Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Bestand Aan Het Register Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Bestand Aan Het Register Toe Te Voegen
Video: Advice 6: Bijlage uit dossier toevoegen aan een e-mail 2024, April
Anonim

De eenvoudigste manier om een bestand aan het systeemregister van een Windows-computer toe te voegen, is door een reg-bestand te maken. Deze procedure kan worden uitgevoerd met behulp van standaard systeemtools en vereist geen extra programma's.

Hoe een bestand aan het register toe te voegen
Hoe een bestand aan het register toe te voegen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de link "Accessoires" uit en start de toepassing Kladblok. Maak een nieuw tekstdocument.

Stap 2

Typ Windows register-editor versie 5.00 op de eerste regel van het gemaakte document en laat de volgende regel leeg. Geef op de volgende regel de registersleutel op om het bestand tussen vierkante haken toe te voegen: [Registerpad].

Stap 3

Typ in de vierde regel van het document de naam van de parameter die aan het register moet worden toegevoegd tussen aanhalingstekens: "Parameter". Na de naam van het vereiste bestand plaatst u een gelijkteken en geeft u het vereiste gegevenstype op: "Parameter" = "Gegevenstype".

Stap 4

Let op de toegestane typen: - Reg_Binary - een hexadecimale parameter; - Reg_Dword - een stringparameter; - Reg_Expand_SZ - een hexadecimale parameter die geen waarde vereist; - Reg_Multi_SZ - een speciale hexadecimale parameter.

Stap 5

Voer vervolgens een dubbele punt in en voer de vereiste waarde in:: data_value ". Deze regel zou er dus uit moeten zien als" Parameter "=" Datatype: data_value ". De laatste regel van het gemaakte document moet leeg zijn. Volledige syntaxis van het gegenereerde reg -file: Windows Register-editor versie 5.00 [Registerpad] "Parameter" = "Gegevenstype: data_value"

Stap 6

Sla het gegenereerde tekstdocument op met de extensie.reg en plaats de naam en extensiewaarde tussen aanhalingstekens. Voer het gemaakte reg-bestand op een van de volgende manieren uit: - dubbelklik met de muis (u moet de uitvoering van de geselecteerde actie bevestigen door op de knop "Ja" in het geopende systeempromptvenster te klikken); - REGEDIT-opdracht in de Windows-opdrachtinterpreter; - REG ADD-opdracht; - INF-bestanden herstart het systeem om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: