Hoe Bestanden Aan Iso-afbeelding Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Aan Iso-afbeelding Toe Te Voegen
Hoe Bestanden Aan Iso-afbeelding Toe Te Voegen

Video: Hoe Bestanden Aan Iso-afbeelding Toe Te Voegen

Video: Hoe Bestanden Aan Iso-afbeelding Toe Te Voegen
Video: 03 fotos toevoegen 2 2024, Mei
Anonim

ISO-images zijn brandbare kopieën van optische schijven. Dit is een voltooid project en u kunt er geen bestanden aan toevoegen door simpelweg te kopiëren. Er zijn speciale programma's om de iso-afbeelding te wijzigen en de inhoud ervan te bewerken. Een daarvan is UltraISO.

Hoe bestanden aan iso-afbeelding toe te voegen
Hoe bestanden aan iso-afbeelding toe te voegen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - UltraISO-programma.

instructies:

Stap 1

Download het programma van de officiële website https://ultraiso.info/ en installeer op uw besturingssysteem. Het programma is betaald en als u niet van plan bent een sleutel te kopen, selecteert u een proefperiode bij het starten van het UltraISO-hulpprogramma. Het is ook vermeldenswaard dat dergelijke software moet worden geïnstalleerd in de systeemdirectory van de harde schijf op een personal computer

Stap 2

Open de afbeelding die u wilt wijzigen in de iso-toepassing. Dit kan worden gedaan vanuit het menu "Bestand", het item "Openen", of door op het bijbehorende pictogram onder het menu te klikken. Het programmavenster bestaat uit vier delen, het bovenste deel wordt gebruikt om het project waaraan u werkt weer te geven, het onderste deel is de bestandsbeheerder. De interface van deze software is zo eenvoudig dat zelfs een beginnende gebruiker ermee overweg kan.

Stap 3

Voeg bestanden toe aan en verwijder ze uit de afbeelding met behulp van de functionele pictogrammen boven de gebieden van het programmavenster. U kunt nieuwe bestanden in de iso-afbeelding toevoegen door ze eenvoudig van de onderkant van het venster naar de bovenkant te slepen en neer te zetten. Sla de bewerkte iso-afbeelding op. Als u op de knop "Opslaan" klikt, worden de wijzigingen naar de originele afbeelding geschreven. Als u op "Opslaan als" klikt, heeft u de mogelijkheid om de originele afbeelding intact te laten en wordt het werkproject als een nieuwe afbeelding opgeslagen.

Stap 4

Het hulpprogramma biedt ook de mogelijkheid om afbeeldingen te converteren, informatie te comprimeren en een virtuele schijf te emuleren. U kunt een ISO-image maken van elke set bestanden op de harde schijf en de optische media ook als een afbeelding kopiëren. U kunt deze mogelijkheden verkennen via de ingebouwde help van de applicatie. Met behulp van dit programma kunt u op elk moment uw eigen versies van besturingssystemen bewerken of maken, ze naar verschillende media schrijven en ze vervolgens op de harde schijf van een pc installeren.

Aanbevolen: