Hoe Een Bestand Aan De Hoofdmap Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bestand Aan De Hoofdmap Toe Te Voegen
Hoe Een Bestand Aan De Hoofdmap Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Bestand Aan De Hoofdmap Toe Te Voegen

Video: Hoe Een Bestand Aan De Hoofdmap Toe Te Voegen
Video: Advice 6: Bijlage uit dossier toevoegen aan een e-mail 2024, April
Anonim

Als u een site heeft gemaakt, ongeacht de stijl en inhoud, wilt u dat andere mensen uw informatie kunnen zien. Om ervoor te zorgen dat internetgebruikers uw site kunnen vinden voor hun zoekopdrachten, moet deze worden geïndexeerd in zoekmachines. De Yandex-zoekmachine biedt aan om het bestand in de hoofdmap te plaatsen of een metatag toe te voegen aan de titel van uw pagina.

Hoe een bestand aan de hoofdmap toe te voegen
Hoe een bestand aan de hoofdmap toe te voegen

Het is nodig

  • - het internet;
  • - website.

instructies:

Stap 1

Open de zoekmachine-site https://yandex.ru en ga naar de sectie "Meer", "Alle diensten". Zoek het item "Ya. Webmaster" en volg de link. Dit gedeelte is speciaal gemaakt voor site-eigenaren. Als je al een Yandex-account hebt, log dan in met je gebruikersnaam. Maak anders een account aan in de Yandex-zoekmachine en ga naar de zoekmachine onder uw gegevens. Om uw eigen account aan te maken, vult u alle benodigde gegevens in en klikt u op de knop "Registreren". Nu kunt u in de sectie "Ya. Webmaster" uw site toevoegen door op de groene knop "Site toevoegen" te klikken.

Stap 2

Voer het volledige adres van uw site in, met alle domeinnamen en klik op de knop "Site toevoegen" (dit keer in het wit). U komt op de pagina waar u een bestand kunt toevoegen. Het is echter vermeldenswaard dat deze zoekmachine automatisch alle sites scant, dus wanneer u deze toevoegt, kan uw site met geïndexeerde pagina's op uw paneel worden weergegeven.

Stap 3

Selecteer het item "Bestand plaatsen" en volg de stappen die Yandex adviseert: maak een leeg bestand aan met de naam die op de pagina zal worden geschreven, upload het, controleer de beschikbaarheid met behulp van de opgegeven link en klik op de knop "Controleren" onder deze instructies. Het is vermeldenswaard dat dit bestand zich in de hoofdmap van uw site moet bevinden, dat wil zeggen, waar de hoofdindex.

Stap 4

Op elke zoekmachine is een vergelijkbaar siteregistratiesysteem aanwezig. Ga naar de zoekmachinepagina en vind de sectie voor webmasters en websitebouwers. Registreer je en volg deze stappen. U kunt uw site toevoegen aan zowel Engelse als Russische zoekmachines. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het toevoegen van een bestand aan de hoofdmap van een site niet moeilijk is, het belangrijkste is om de juiste toegangsrechten te hebben.

Aanbevolen: