Een Lettertype Installeren In Corel

Inhoudsopgave:

Een Lettertype Installeren In Corel
Een Lettertype Installeren In Corel

Video: Een Lettertype Installeren In Corel

Video: Een Lettertype Installeren In Corel
Video: How To Add Fonts To CorelDraw 2024, Mei
Anonim

Corel Draw is een krachtige editor voor vectorafbeeldingen waarmee u elke afbeelding kunt maken, van een bestandspictogram tot een complex ontwerp van een grafische ruimte. Om de mogelijkheden van dit hulpprogramma uit te breiden, kunt u verschillende ontwerp-goodies gebruiken, inclusief pakketten met extra lettertypen.

Een lettertype installeren in Corel
Een lettertype installeren in Corel

Noodzakelijk

Corel Draw-software

instructies:

Stap 1

In besturingssystemen van de Windows-familie is er één regel: om lettertypen voor elk programma te installeren, volstaat het om ze toe te voegen aan de systeemmap. Daarom kunnen lettertypen niet specifiek voor Corel Draw worden geïnstalleerd, ze worden in alle programma's weergegeven, wat een groot pluspunt is.

Stap 2

Selecteer eerst de lettertypen die u wilt toevoegen. Als u weinig nieuwe lettertypen heeft, kunt u deze toevoegen aan uw verzameling op een van de lettertype-hostingsites. Klik op de volgende link https://www.azfonts.ru. Op de websitepagina kun je de informatie zien dat je ongeveer 70 duizend lettertypen tot je beschikking hebt, wat goed nieuws is.

Stap 3

Selecteer eerst een categorie lettertypen of gebruik het zoekformulier als je de namen weet van de lettertypen die je nodig hebt. U hebt bijvoorbeeld Cyrillische lettertypen nodig. Ga op de hoofdpagina naar het blok "Categorieën" en klik op de link "Cyrillisch".

Stap 4

Selecteer op de geladen pagina een lettertype en klik op de afbeelding. U wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina waar u dit lettertype kunt bekijken. Als het u uitkomt, gaat u naar het lettertype-downloadblok (het opschrift "Om het lettertype te downloaden"), voert u de cijfers en letters in die in de afbeelding worden weergegeven in het lege veld en drukt u op de Enter-toets. Op deze manier kunt u een groot aantal lettertypen laden.

Stap 5

Nadat het vereiste aantal lettertypen is gekopieerd, gaat u verder met het installeren ervan. Klik op het menu Start en selecteer Configuratiescherm. Dubbelklik in het geopende venster op het pictogram "Lettertypen".

Stap 6

Klik nu in het bovenste menu op "Bestand" en selecteer "Lettertype installeren". Er verschijnt een venster voor u, in het blok "Mappen" moet u de locatie van de map opgeven waarin de nieuwe lettertypen zich bevinden (met behulp van de "Verkenner").

Stap 7

Alle lettertypen moeten worden weergegeven in het bovenste blok "Lijst met lettertypen". Selecteer ze door op de knop Alles selecteren te klikken en klik vervolgens op de knop OK.

Stap 8

Start Corel Draw om de nieuw geïnstalleerde lettertypebestanden te bekijken.

Aanbevolen: