Hoe Vista-lettertype Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Vista-lettertype Te Installeren
Hoe Vista-lettertype Te Installeren

Video: Hoe Vista-lettertype Te Installeren

Video: Hoe Vista-lettertype Te Installeren
Video: Lettertypes installeren 2024, April
Anonim

De installatie van standaard of nieuwe lettertypen in het besturingssysteem Microsoft Windows Vista is een standaardprocedure die wordt uitgevoerd door de standaardtools van het systeem zelf.

Hoe Vista-lettertype te installeren
Hoe Vista-lettertype te installeren

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het besturingssysteem Windows Vista te openen en ga naar "Configuratiescherm" om de geïnstalleerde lettertypen te bepalen.

Stap 2

Selecteer de optie "Klassieke weergave" in het paneelvenster dat wordt geopend en open het knooppunt "Lettertypen" door te dubbelklikken.

Stap 3

Download het archief van het gewenste lettertype van internet en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 4

Selecteer de opdracht Alles uitchecken en selecteer de map Documenten om het bestand op te slaan.

Stap 5

Keer terug naar het configuratiescherm om de installatie van het geselecteerde lettertype uit te voeren en ga naar het item "Uiterlijk en personalisatie".

Stap 6

Vouw het knooppunt "Lettertypen" uit en open het menu "Bestand" in de servicewerkbalk van het toepassingsvenster.

Stap 7

Selecteer "Install Font" of gebruik de functietoets alt="Image" als het menu "File" niet kan worden weergegeven.

Stap 8

Specificeer het volume met het te installeren lettertype in de groep "Schijven" van het openingsdialoogvenster voor het toevoegen van lettertypen en open de map met het geselecteerde lettertype in de groep "Mappen" door te dubbelklikken.

Stap 9

Selecteer het te installeren lettertype in de groep "Lettertypen" en bevestig de installatie door op de knop "Installeren" te klikken.

Stap 10

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" om de procedure voor het verwijderen van het onnodige lettertype uit te voeren en ga naar het item "Configuratiescherm".

Stap 11

Vouw de koppeling Vormgeving en personalisatie uit en vouw het knooppunt Lettertypen uit.

Stap 12

Geef het lettertype op dat moet worden verwijderd uit de lijst, of gebruik de softkey Ctrl om meerdere lettertypen tegelijk te selecteren.

Stap 13

Open het menu "Bestand" van de servicewerkbalk van het toepassingsvenster en selecteer de opdracht "Verwijderen".

Stap 14

Keer opnieuw terug naar het configuratiescherm en vouw het knooppunt Regionale instellingen uit om de Cyrillische codering te selecteren.

Stap 15

Ga naar het tabblad Beheer van het dialoogvenster met taalinstellingen dat wordt geopend en klik op de knop Systeemlandinstelling wijzigen ….

Stap 16

Specificeer het item Russisch (Rusland) in de vervolgkeuzelijst van het nieuwe dialoogvenster en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Aanbevolen: