Hoe Het Kazachse Lettertype Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Kazachse Lettertype Te Installeren
Hoe Het Kazachse Lettertype Te Installeren

Video: Hoe Het Kazachse Lettertype Te Installeren

Video: Hoe Het Kazachse Lettertype Te Installeren
Video: Hoe installeer je fonts of lettertypes op Windows? 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem Windows XP biedt ondersteuning voor vele talen, en u kunt in letterlijk twee minuten de taal kiezen die u nodig heeft, het enige probleem is hoe u tekens invoert die anders zijn dan die op uw toetsenbord.

Hoe het Kazachse lettertype te installeren
Hoe het Kazachse lettertype te installeren

Noodzakelijk

  • - een computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Installeer Kazachse taalondersteuning. Open hiervoor het hoofdmenu met de knop "Start", selecteer het item "Configuratiescherm" en ga vervolgens naar het menu "Regionale en taalopties". Selecteer in het tabblad "Talen" de optie "Details". Selecteer in het taalkeuzemenu de Kazachse taal. Om de Kazachse taal aan het systeem toe te voegen, hebt u mogelijk een installatieschijf nodig. Om het niet te schrijven, volstaat het om de afbeelding van de installatieschijf te downloaden en deze te koppelen met een speciaal programma, bijvoorbeeld Daemon Tools.

Stap 2

Installeer Kazachse taalondersteuning voor Microsoft Office-programma's. Selecteer in het hoofdmenu Programma's, vervolgens Microsoft Office Tools en Microsoft Office 2003 Taalinstellingen. Ga naar het tabblad "Beschikbare talen", selecteer de gewenste taal (Kazachs) en klik op de knop "Toevoegen".

Stap 3

Ga naar de site waar je het Kazachse lettertype kunt downloaden. Download hiervoor het archief met lettertypen. Deze archieven bevatten meer dan honderd lettertypefamilies, er zijn ook decoratieve lettertypen met ornamenten en nationale symbolen. Er zijn lettertypen die qua spelling vergelijkbaar zijn, maar verschillende coderingen hebben. Na het downloaden van het archief, pak het uit in een willekeurige map om het Kazachse lettertype toe te passen. Selecteer vervolgens alle lettertypebestanden in de map, klik op "Kopiëren". Ga naar de map C: / WINDOWS / Fonts, plak de gekopieerde bestanden en wacht tot de Kazachse lettertypen klaar zijn met installeren.

Stap 4

Controleer de juiste installatie van de lettertypen op uw computer, ga hiervoor naar een gespecialiseerde site en zorg ervoor dat u Kazachse tekens bovenaan het scherm ziet. Als u in plaats daarvan onbegrijpelijke symbolen ziet, klikt u op de link "Archief downloaden" en pakt u de inhoud uit na het downloaden naar de map C: / WINDOWS / Fonts. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: