Taakbeheer Openen

Inhoudsopgave:

Taakbeheer Openen
Taakbeheer Openen

Video: Taakbeheer Openen

Video: Taakbeheer Openen
Video: 8. Updates bij opstarten monitoren via instellen open venster taakbeheer 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk is iedereen het feit tegengekomen dat dit of dat programma plotseling vastloopt, niet reageert op toetsaanslagen, terwijl het een aanzienlijke hoeveelheid systeembronnen verbruikt. U hoeft uw computer niet opnieuw op te starten om deze uit te schakelen. Het is voldoende om de taakbeheerder te bellen en het programma te beëindigen. Dus hoe noem je het?

Taakbeheer openen
Taakbeheer openen

instructies:

Stap 1

Het openen van Taakbeheer is helemaal niet moeilijk. Het is echter belangrijk om te begrijpen wat het is, wat je erin kunt doen en wat je niet kunt. Als u de manager voor de eerste keer ziet en u heeft deze alleen nodig om het bevroren programma te beëindigen, dan is het eerste tabblad "Toepassingen" voldoende voor u.

Stap 2

Als u een zelfverzekerde gebruiker bent en precies de naam weet van het proces dat u gaat beëindigen, dan kunt u het tabblad "Processen" gebruiken en het proces vanaf daar "afbreken", nogmaals, het wordt sterk aanbevolen om alleen met die te werken processen die u bekend voorkomen, omdat het onbedoeld (of opzettelijk) uitschakelen van een proces kan leiden tot systeemstoringen tot aan een herstart.

Stap 3

Begin met het verkennen van een tool zoals Taakbeheer door dingen te doen als de manager rechtstreeks te starten en vervolgens de taak uit te schakelen op het tabblad Toepassingen. Meer wordt er nog niet van je gevraagd.

Stap 4

Er zijn verschillende manieren om de coördinator te bellen, een daarvan is door op de toetsencombinatie Ctrl + Alt + Del te drukken (hier wordt u, afhankelijk van het systeem, gevraagd om een optie uit de lijst te selecteren, of de coördinator wordt onmiddellijk geopend). Het is echter veel gemakkelijker om de volgende optie te gebruiken: beweeg de muiscursor over de taakbalk en druk op de rechtermuisknop. Selecteer in het menu "Taakbeheer"

Stap 5

Gebruik de gemakkelijkste en meest visuele manier om een proces te voltooien - met behulp van het tabblad "Toepassingen". Wanneer u de coördinator opent, wordt u automatisch naar dit tabblad geleid. U hoeft alleen nog maar het vereiste proces uit de lijst te selecteren, er met de rechtermuisknop op te klikken en het item "Taak beëindigen" in het menu te selecteren.

Aanbevolen: