Taakbeheer Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Taakbeheer Uitschakelen?
Taakbeheer Uitschakelen?

Video: Taakbeheer Uitschakelen?

Video: Taakbeheer Uitschakelen?
Video: Opstarttoepassingen uitschakelen in Windows 10 2024, April
Anonim

Met Taakbeheer kunt u veel verschillende functies van het besturingssysteem uitvoeren. Maar er kan zich een situatie voordoen waarin u het moet uitschakelen. Als er bijvoorbeeld meerdere mensen op dezelfde computer werken en ze geen ervaren gebruikers zijn. Dan kan de computerbeheerder de taakbeheerder beter blokkeren. Zo beschermt u uzelf tegen de gevolgen die kunnen voortvloeien uit het misbruik ervan.

Taakbeheer uitschakelen?
Taakbeheer uitschakelen?

Het is nodig

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - Tweaker-programma's.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om Apparaatbeheer uit te schakelen, is door speciale programma's te gebruiken. Programma's waarmee je het besturingssysteem kunt verfijnen, worden Tweaker genoemd. Op hun voorbeeld zal het proces van het uitschakelen van apparaatbeheer worden overwogen.

Stap 2

Afhankelijk van de versie van het besturingssysteem moet je Tweaker downloaden. Als uw besturingssysteem Windows XP is, voer dan in de zoekmachine van uw browser de zoekopdracht "XP Tweaker" in. Download het programma en installeer het op uw harde schijf. Sommige versies van dit hulpprogramma vereisen geen installatie op de harde schijf van een computer.

Stap 3

Voer het programma uit. Aan de linkerkant van het venster is er een lijst met parameters. Selecteer de optie "Bescherming". Zoek nu aan de rechterkant van het venster de regel "Voorkomen dat de taakbeheerder wordt aangeroepen". Vink naast deze regel het vakje aan en klik vervolgens op "Toepassen" onder aan het venster. Soms kan een herstart nodig zijn. Nu start de taakbeheerder niet.

Stap 4

Om Taakbeheer in het besturingssysteem Windows 7 uit te schakelen, downloadt u het hulpprogramma Windows 7 Tweaker van internet. Voor dit besturingssysteem zijn er vaak betaalde versies van het programma. Maar zelfs zij hebben een proefperiode voor het gebruik ervan. Installeer het programma.

Stap 5

Start Windows 7 Tweaker. Aan de linkerkant van het programmavenster staat een lijst met applicatiefuncties. Selecteer daarin "Overige instellingen". Daarna verschijnen er verschillende secties aan de rechterkant van het venster. Zoek in de "Systeemtoegangsopties" "Andere beperkingen", in het volgende venster - "Beperkingen toegepast op Ctrl + Alt + Del". Zoek in de lijst die wordt geopend de optie "Knop verwijderen om taakbeheer op het scherm uit te voeren Ctrl + Alt + Del". Sluit het programmavenster en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: