Een Bestand Uitvoeren In

Inhoudsopgave:

Een Bestand Uitvoeren In
Een Bestand Uitvoeren In

Video: Een Bestand Uitvoeren In

Video: Een Bestand Uitvoeren In
Video: How to open Solidworks New Version File in Older Version | Open SW 2020 File in 2018| Backworks SW 2024, April
Anonim

Het uitvoeren van een bestand dat is ingepakt in een virtuele schijfkopie lijkt op het eerste gezicht een probleem te zijn. Maar als je de juiste software op je computer hebt staan, ligt de oplossing voor dit probleem altijd aan de oppervlakte. Er zijn nogal wat van dergelijke programma's die schijfkopieën kunnen openen. Daarom hoeft u alleen het programma te downloaden en de bestanden uit te pakken.

Een bestand uitvoeren
Een bestand uitvoeren

Noodzakelijk

Alcohol 120%-software

instructies:

Stap 1

Met dit programma kunt u schijfkopiebestanden van verschillende formaten uitvoeren. Dit hulpprogramma is grofweg een universeel hulpmiddel voor het openen van een schijfkopie. Om te beginnen met het uitpakken en uitvoeren van het bestand, moet u het installatiepakket van het programma naar uw computer downloaden.

Stap 2

Installeer dan dit programma. Het programma vereist activering, gebruik internet om te betalen voor het werk van dit product.

Stap 3

Start het programma (aangemeld). Het hoofdvenster zou de huidige virtuele schijven moeten weergeven. Als u geen nieuwe schijf heeft, sluit deze dan aan in de programma-instellingen. Aan de linkerkant van het hoofdvenster bevindt zich een taakmenu - selecteer het item "Virtuele schijf" - selecteer in het vervolgkeuzemenu het aantal virtuele schijven dat u aan uw systeem wilt toevoegen.

Stap 4

Voeg de schijfkopie toe aan het programma. Klik op "Bestand" - "Openen". Zoek het schijfkopiebestand en klik op Toevoegen.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding in het hoofdvenster van het programma - selecteer "Mount to device".

Stap 6

Na het voltooien van deze acties, ziet u het opstartvenster voor de virtuele schijf. Nu kunt u het bestand vanuit deze afbeelding uitvoeren. Als een dergelijk venster niet op uw monitor wordt weergegeven, klikt u op het bureaublad op "Deze computer" - klik met de rechtermuisknop op uw virtuele schijf - item "Openen".

Aanbevolen: