Hoe Adobe-lezer Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Adobe-lezer Te Russificeren
Hoe Adobe-lezer Te Russificeren

Video: Hoe Adobe-lezer Te Russificeren

Video: Hoe Adobe-lezer Te Russificeren
Video: 4 FAST u0026 EASY VISUAL EFFECTS in Premiere Pro #03 2024, Mei
Anonim

Adobe Acrobat Reader wordt gebruikt om pdf-bestanden te bekijken. En hoewel het programma vrij eenvoudig te gebruiken is, zal een onervaren gebruiker niet meteen de fijne kneepjes van de interface begrijpen als deze in het Engels is gemaakt. In dit geval zal de installatie van de crack u helpen.

Hoe Adobe-lezer te russificeren
Hoe Adobe-lezer te russificeren

instructies:

Stap 1

Start Adobe Reader vanaf de snelkoppeling op het bureaublad. Als er geen snelkoppeling is, start u de software via het menu door op de knop "Start" te klikken. Klik vervolgens op het tabblad "Alle programma's". Er verschijnt een lijst met geïnstalleerde programma's, waarin Adobe Reader te vinden is. Ga na het starten van de applicatie naar het bovenste menu-item "Over het programma" en zoek de versie van het geïnstalleerde programma.

Stap 2

Zoek op internet en bewaar het crack-programma voor uw versie van Adobe Acrobat Reader op de harde schijf van uw computer. Het is noodzakelijk om naar een scheur te zoeken volgens de programmaversie, omdat zelfs een kleine mismatch van de interface ervoor zorgt dat het hele programma niet goed werkt. Lees bij het uploaden van bestanden zorgvuldig alle informatie die op de site staat.

Stap 3

Installeer de crack in de programmamappen volgens de instructies in de instructies. Start de Adobe Reader-toepassing opnieuw. Als de interfacetaal niet is gewijzigd, klikt u op het hoofdmenu-item Bewerken, selecteert u Voorkeuren, Internationaal en selecteert u Applicatietaal. Selecteer de waarde Kiezen bij het opstarten van de applicatie en klik op "OK".

Stap 4

Stel de Russische interfacetaal in wanneer u de applicatie de volgende keer opent. Als het programma een lijst met interfacetalen geeft zonder Russisch, dan is de crack die je hebt gedownload niet geschikt voor deze versie van de applicatie. Zoek opnieuw.

Stap 5

Controleer de gedownloade bestanden van internet met een antivirusprogramma. Dit soort verzoeken is erg populair onder gebruikers, dus sommige sites sturen je links om malware te downloaden. Bescherm uw computer met antivirussoftware, bij voorkeur gelicentieerd, zodat de virusdatabases op tijd worden bijgewerkt.

Aanbevolen: