Hoe Adobe DreamWeaver CS4 Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Adobe DreamWeaver CS4 Te Russificeren
Hoe Adobe DreamWeaver CS4 Te Russificeren

Video: Hoe Adobe DreamWeaver CS4 Te Russificeren

Video: Hoe Adobe DreamWeaver CS4 Te Russificeren
Video: Создание сайта в Adobe Dreamweaver CS4 (9/51) 2024, Mei
Anonim

Als de software echt nodig is, kun je de Engelse interface verdragen. In het geval van Adobe DreamWeaver CS4 is dit probleem echter gemakkelijker op te lossen - u hoeft dit programma alleen maar te russificeren.

Hoe Adobe DreamWeaver CS4 te russificeren
Hoe Adobe DreamWeaver CS4 te russificeren

Waar is DreamWeaver CS4 voor?

Adobe DreamWeaver CS4 is zeer nuttige software voor webontwikkelaars, waarmee u sites en toepassingen van verschillende complexiteitsniveaus kunt maken. In dit programma kunt u de gemaakte pagina's in een browser bekijken terwijl u de toegang tot de code behoudt. Ook kunt u pagina's zo ontwerpen dat eindgebruikers deze kunnen bewerken zonder tussenkomst van een webontwikkelaar. Bovendien is DreamWeaver CS4 ook geweldig voor webontwerpers.

Vaak heeft het programma standaard alleen Engels, wat niet altijd handig is voor gebruikers. U kunt de taal van de programma-interface vertalen met een lokalisatietaal. Meestal komt het in een apart archief en de installatie ervan zal niet moeilijk zijn.

De scheur installeren

De gebruiker heeft dus een Engelse versie van DreamWeaver CS4, evenals een lokalisatiepakket, dat nodig is om het programma te Russify.

Als er daarvoor pogingen waren om nog een crack te installeren, moet u deze verwijderen. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" en selecteer "Programma's toevoegen of verwijderen". Een andere manier is om "Deze computer" te openen en de knop "Een programma verwijderen of wijzigen" zal bovenaan staan. In het geopende venster moet u de eerder geïnstalleerde scheur vinden en verwijderen.

Als het niet in de lijst staat, kunt u de bestanden van de vorige lokalisatie handmatig verwijderen - in de installatiemap van het DreamWeaver CS4-programma. Dit is nodig zodat er geen conflicten ontstaan in het werk van het programma tussen verschillende Russifiers. Daarna moet je een nieuwe Russifier installeren. Als het bestand zich in het archief bevindt, moet u het uitpakken met een archiefprogramma (bijvoorbeeld Winrar, 7-zip, enz.) in een willekeurige map en het uitvoerbare.exe-bestand uitvoeren.

Er verschijnt een venster voor het installeren van de crack. U moet op de knop Bladeren klikken en de map opgeven waarin DreamWeaver CS4 is geïnstalleerd. Het bevindt zich standaard in de map Program Files op de lokale schijf C. Als de gebruiker niet meer weet waar het programma is geïnstalleerd, kunt u de snelkoppeling naar het programma vinden op het bureaublad of in het menu Start en vervolgens het contextmenu openen op het en selecteer Zie bestandslocatie. De map waarin het programma is geïnstalleerd, wordt geopend - hier moet u de crack uitpakken.

Dus in het installatievenster van de lokalisator moet u het pad specificeren waar het programma zich bevindt en vervolgens op de knop "Uitpakken" klikken. Nadat de installatie is voltooid, is de programma-interface in het Russisch.

Aanbevolen: