Hoe Adobe Photoshop Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Adobe Photoshop Te Russificeren
Hoe Adobe Photoshop Te Russificeren

Video: Hoe Adobe Photoshop Te Russificeren

Video: Hoe Adobe Photoshop Te Russificeren
Video: Как использовать текстовый инструмент в учебнике Photoshop CC 2023, December
Anonim

Adobe Photoshop is een professionele beeldverwerkingssuite. De mogelijkheden van Photoshop zijn enorm: fotobewerking, typografie, webdesign en nog veel meer. Russifiers vertalen de taal van de programma-interface in het Russisch. Het zijn meestal zelfuitpakkende archieven en zijn eenvoudig te installeren.

Hoe Adobe Photoshop te Russificeren
Hoe Adobe Photoshop te Russificeren

instructies:

Stap 1

Je hebt een Engelse versie van Adobe Photoshop CS4. Om het programma te russificeren, hebt u een lokalisatiepakket nodig. Als je het niet hebt, open dan je browser. Voer in de zoekbalk "Russification Photoshop CS4" of "Photoshop CS4 Russifier" in.

Stap 2

Als je eerder hebt geprobeerd een andere crack te installeren, verwijder deze dan. Ga hiervoor in het configuratiescherm naar Programma's toevoegen of verwijderen. Zoek nu je crack en klik op "Verwijderen". En als het niet in deze lijst staat, verwijder dan de bestanden van de niet-werkende crack handmatig.

Stap 3

Na het downloaden van de crack, voer het uit. Als het bestand zich in het archief bevindt, pak het dan uit in een willekeurige map en voer ook het uitvoerbare bestand.exe uit

Gebruik WinRAR, 7-zip of een andere archiver om het uit te pakken.

Stap 4

Klik in het geopende venster op de knop "Bladeren" en selecteer de map waarin het Adobe Photoshop-programma zich bevindt. Deze map bevindt zich standaard op “C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS4“. Als u een andere locatie van het programma heeft, zoekt u om het adres te bepalen de snelkoppeling naar Photoshop op het bureaublad of in het menu Start. Klik er met de rechtermuisknop op, selecteer "Eigenschappen" en in de regel "Object" vindt u het pad naar de locatiemap.

Stap 5

Nadat u de locatie van het bestand hebt gekozen, klikt u op de knop "Uitpakken".

Stap 6

Het proces van russificatie van het programma begon. Dit kan enkele minuten duren, afhankelijk van de prestaties van uw systeem.

Stap 7

De installatie is voltooid, klik op "OK".

Stap 8

Start vervolgens het programma Adobe Photoshop CS4. Selecteer in het hoofdmenu van het programma "Bewerken-> Voorkeuren-> Algemeen".

Stap 9

Klik in het venster Voorkeuren op het tabblad Interface. Selecteer in de lijst "UI-taal" Russisch en klik op de knop "OK".

Stap 10

Sluit nu Photoshop en open het opnieuw. Alles is klaar, je kunt het programma gebruiken met de Russische interface.

Aanbevolen: