Animatie Uitschakelen In CS

Inhoudsopgave:

Animatie Uitschakelen In CS
Animatie Uitschakelen In CS

Video: Animatie Uitschakelen In CS

Video: Animatie Uitschakelen In CS
Video: Все эпизоды CS:GO Cartoon. Анимации на русском 2024, Mei
Anonim

Onder fans van de cultserie Counter-strike-games is er een mening dat de game-animatie te lang duurt op die momenten dat de speler bijvoorbeeld het wapen dringend moet herladen voor een volledige overwinning. Of animatie echt slecht is, heeft helaas nog niemand kunnen documenteren, maar het feit blijft: de bespaarde fractie van een seconde voor een Counter-strike professional is altijd goud waard, en de uitkomst van een heel kampioenschap hangt soms af van een hele seconde.

Animatie uitschakelen in CS
Animatie uitschakelen in CS

Noodzakelijk

  • - archiveringsprogramma;
  • - de benodigde set HLTV-modellen.

instructies:

Stap 1

Om animatie in Counter-strike uit te schakelen, heb je een extra set HLTV-wapenmodellen nodig (vuurwapens, koude wapens en granaten). HLTV is een speciale technologie waarmee je online gevechten van games gebaseerd op Half-Life, inclusief Counter-strike, kunt bekijken en opnemen. Het is dankzij de modellen die met deze technologie zijn gemaakt dat gewone spelers en professionele atleten animatie uitschakelen om tijd te besparen. U kunt met elke zoekmachine een gratis set HLTV-modellen voor Counter-strike downloaden. De keuze is enorm, omdat dergelijke modellen onafhankelijk kunnen worden gemaakt. Voor degenen die geen tijd willen verspillen met zoeken, raden we aan om via deze link

Stap 2

Zoek in de map met het geïnstalleerde Counter-Strike-spel de map met geanimeerde modellen (modellen) en kopieer alle bestanden hier naar een andere locatie. Dit is nodig om een reservekopie van de gamebestanden te maken en de mogelijkheid te behouden om extra installaties terug te draaien. Meestal bevindt de map modellen zich in C: / Games / Counter-Strike 1.6 / models of C: / Games / cstrike / models, afhankelijk van de versie van het spel.

Stap 3

Pak het archief uit met HLTV-modellen die je hebt gedownload, kopieer de resulterende bestanden en kopieer ze naar de map met modellen (C: / Games / Counter-Strike 1.6 / models of C: / Games / cstrike / models). Bevestig indien nodig de vervanging van bestanden door op de overeenkomstige knoppen in het dialoogvenster dat verschijnt te klikken.

Stap 4

Start het spel - er zijn geen animaties meer. Het is de moeite waard eraan te denken dat als u de animatie van het wapen wilt retourneren, u de reservekopie van de map met modellen moet gebruiken. Om de animatie te herstellen, kopieert en vervangt u de bestanden uit de back-upmap naar de map met de HLTV-modellen (modellen).

Aanbevolen: