Animatie Invoegen In Uw Presentatie

Inhoudsopgave:

Animatie Invoegen In Uw Presentatie
Animatie Invoegen In Uw Presentatie

Video: Animatie Invoegen In Uw Presentatie

Video: Animatie Invoegen In Uw Presentatie
Video: MS PowerPoint Animatie invoegen 2024, Mei
Anonim

Er worden verschillende programma's gebruikt om beeld en geluid te combineren tot een presentatie. Velen van hen ondersteunen de verwerking van animatieframes en zelfs video's van een bepaald formaat.

Animatie invoegen in uw presentatie
Animatie invoegen in uw presentatie

Noodzakelijk

GIF-filmuitrusting

instructies:

Stap 1

Als u de Microsoft Office-suite met toepassingen gebruikt, start u Power Point. Ga na het openen van het hoofdmenu naar het tabblad "Bestand" en selecteer "Open presentatie".

Stap 2

Navigeer naar de map waar het hoofdpresentatiebestand zich bevindt en open het opgegeven document. Maak nu een nieuwe dia om er een animatie in in te voegen.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop in het vrije gebied tussen de aangrenzende dia's in de linkerkolom. Selecteer Nieuwe dia in het pop-upmenu.

Stap 4

Klik op het tabblad Invoegen en selecteer Film. Selecteer in het volgende menu de optie Film uit bestand. Selecteer de map waarin het animatiebestand zich bevindt. Dubbelklik erop met de linkermuisknop om de afbeelding in de dia in te voegen.

Stap 5

Onthoud dat in de presentatiemodus de animatie altijd als een specifieke dia wordt gepresenteerd. Voer de presentatie uit om te controleren of de animatie correct wordt weergegeven.

Stap 6

Als u in de versie van Power Point die u gebruikt geen GIF's kunt invoegen, splits het bestand dan op in afzonderlijke elementen. Installeer de.

Stap 7

Voer dit programma uit. Selecteer het tabblad Openen en navigeer naar de gewenste GIF. Pak nu alle fragmenten er één voor één uit. Selecteer hiervoor met de rechtermuisknop de eerste afbeelding en ga naar het item Kopiëren.

Stap 8

Plak het gekopieerde item in Paint of een equivalent daarvan. Maak met behulp van het beschreven algoritme afzonderlijke bmp- of jpeg-bestanden. Voeg ze één voor één toe aan uw presentatie.

Stap 9

Stel de gewenste diaweergavetijd in. Als u de originele animatie-instellingen wilt behouden, gebruikt u de tijdsintervallen die zijn ingesteld in het GIF-bestand. Gebruik de tweede methode voor het invoegen van animaties als u specifieke frames wilt aanpassen.

Aanbevolen: