Een Animatie Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Animatie Invoegen
Een Animatie Invoegen

Video: Een Animatie Invoegen

Video: Een Animatie Invoegen
Video: MS PowerPoint Animatie invoegen 2024, Mei
Anonim

Geanimeerde afbeeldingen zijn een mooie aanvulling op berichten die via e-mail of andere diensten worden verzonden. Met behulp hiervan kunt u uw brief emotioneler maken en de ontvanger verrukken.

Een animatie invoegen
Een animatie invoegen

instructies:

Stap 1

Maak een animatiebestand. Om dit te doen, kunt u een van de gratis en eenvoudige programma's gebruiken die op internet kunnen worden gedownload, bijvoorbeeld Beneton Movie GIF. Het werkgebied van de applicatie is een aaneenschakeling van slides die gevuld kunnen worden door statische afbeeldingen uit je eigen collectie te laden of direct in het programma zelf te bewerken. Het uiteindelijke bestand kan worden gecomprimeerd tot de gewenste grootte zodat het zonder problemen in de tekst van de brief kan worden geladen en in * gif-formaat kan worden opgeslagen. Microsoft.

Stap 2

E-mail de animatie. Om dit te doen, moet u een geregistreerd account hebben bij een van de zoekmachines en het e-mailadres van de ontvanger kennen. Selecteer de functie "Schrijf een brief" door in te loggen op uw e-mailprofiel met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Voer in het veld "Aan" het adres van de ontvanger in en selecteer het item "Bestand bijvoegen". Wijs het bestand met de animatie op uw computer aan en klik op "Openen". Na een tijdje wordt het bestand gedownload en verschijnt het als bijlage bij de e-mail. Het invoegen van animatiebestanden op sociale netwerken werkt op dezelfde manier.

Stap 3

U kunt een animatie versturen via een van de gratis messenger programma's zoals ICQ of Skype. Voeg de gewenste contactpersoon toe via de juiste sectie als deze afwezig is in uw telefoonboek. Met de meeste programma's kunt u mensen zoeken op verschillende parameters en ze importeren uit verschillende bronnen - sociale netwerken, forums, postdiensten, enz. Nadat u het gewenste contact heeft toegevoegd, klikt u erop om het chatvenster te openen. Klik daarin op de knop "Bestand verzenden". Geef het pad naar de afbeelding op en voeg het toe aan het bericht. Houd er rekening mee dat de andere persoon het verzoek om het bestand te verzenden moet accepteren om de afbeelding met succes te kunnen verzenden.

Aanbevolen: