Linialen Invoegen Op Uw Bureaublad

Inhoudsopgave:

Linialen Invoegen Op Uw Bureaublad
Linialen Invoegen Op Uw Bureaublad

Video: Linialen Invoegen Op Uw Bureaublad

Video: Linialen Invoegen Op Uw Bureaublad
Video: In WordPress foto's in een raster plaatsen 2024, Mei
Anonim

Linialen zijn erg populair geworden op internet in forums. Ze tonen de dagen voor vakantie of nieuwjaar, de resterende dagen tot belangrijke gebeurtenissen en nog veel meer. U kunt zo'n liniaal op het bureaublad van uw computer plaatsen.

Linialen invoegen op uw bureaublad
Linialen invoegen op uw bureaublad

instructies:

Stap 1

Zoek een website op internet die het maken van linialen aanbiedt. Kies eerst een geschikte achtergrond die je leuk vindt. U kunt uw eigen afbeelding uploaden als de afbeeldingen op de site niet bij u passen.

Stap 2

Selecteer vervolgens de schuifregelaar, de grootte van de liniaal. Voer de tekst in de handtekening van de liniaal in en geef de datum aan in het voorgestelde formaat. Kies een tekstkleur, een geschikt lettertype. Klik volgende.

Stap 3

Het volgende item is "Maak een liniaal". De liniaalcode verschijnt in het veld Desktoplink op de pagina. Je moet het kopiëren.

Stap 4

Selecteer vervolgens op het tabblad "Beeldschermeigenschappen" het tabblad "Desktop". Onderaan zie je de knop "Desktop instellingen". Vul dit tabblad in.

Stap 5

Het volgende tabblad dat u nodig hebt, is "Web". Klik daarin op de knop "Maken". Plak in het venster "Nieuw bureaubladelement" dat wordt geopend in het veld "Plaatsing" de code voor uw liniaal. Bevestig de actie door op de knop "OK" te klikken. Klik in het nieuw geopende venster nogmaals op "OK".

Stap 6

Wacht tot de afbeelding is gedownload. Bevestig vervolgens de actie in alle geopende vensters.

Stap 7

De datum op de liniaal wordt handmatig bijgewerkt. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer Vernieuwen. U kunt de datum ook handmatig bijwerken door met de rechtermuisknop op de liniaal te klikken.

Stap 8

De liniaal staat op het bureaublad. Om het naar elke gewenste plaats te verplaatsen, beweegt u de muis over de afbeelding en, terwijl u de knop ingedrukt houdt, de liniaal.

Aanbevolen: