Het Formaat Van Een Cel Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Formaat Van Een Cel Wijzigen
Het Formaat Van Een Cel Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Cel Wijzigen

Video: Het Formaat Van Een Cel Wijzigen
Video: MS Excel Volgorde staven wijzigen in kolomgrafiek 2023, December
Anonim

De bewerking van het wijzigen van celparameters in de Microsoft Excel-toepassing die is opgenomen in het Microsoft Office-pakket, kan worden uitgevoerd met behulp van standaard Office Suite-tools en vereist geen gebruik van aanvullende tools van derden.

Het formaat van een cel wijzigen
Het formaat van een cel wijzigen

Noodzakelijk

Microsoft Excel2007

instructies:

Stap 1

Sleep de rechter celrandlijn naar de gewenste kolombreedte om een enkele kolom formaatbewerking uit te voeren.

Stap 2

Selecteer de kolommen die u wilt bewerken en sleep een willekeurige rechter celrandlijn naar de gewenste kolombreedte om een bewerking voor het vergroten of verkleinen van meerdere kolommen uit te voeren.

Stap 3

Klik op de knop Alles selecteren en sleep een willekeurige rechtercelrand naar de gewenste kolombreedte om het formaat van alle kolommen op de geselecteerde pagina te wijzigen.

Stap 4

Sleep de onderste regel, die de rand van de cel is, naar de gewenste rijhoogte om de bewerking uit te voeren om de hoogte van één rij te wijzigen.

Stap 5

Selecteer de rijen die moeten worden bewerkt en sleep een willekeurige onderste regel die de celrand is naar de gewenste rijhoogte om een bewerking met meerdere rijen uit te voeren.

Stap 6

Klik op de knop Alles selecteren en sleep een willekeurige onderste regel die de celrand is naar de gewenste rijhoogte om een bewerking uit te voeren om de hoogte van alle rijen van het geselecteerde blad van het document te wijzigen.

Stap 7

Selecteer de cel die moet worden bewerkt en ga naar het tabblad "Startpagina" in het item "Cellen" van de bovenste werkbalk van het Microsoft Excel-toepassingsvenster.

Stap 8

Geef de opdracht Opmaak op en selecteer Kolombreedte onder Celgrootte.

Stap 9

Voer de gewenste waarde in het veld "Breedte" in en keer terug naar het item "Formaat".

Stap 10

Selecteer "Lijnhoogte" en voer de gewenste waarde in het veld "Lijnhoogte" in.

Stap 11

Roep het contextmenu van een Excel-blad op door met de rechtermuisknop op het pictogram te klikken en het item "Alle bladen selecteren" te selecteren om de bewerking van het wijzigen van de standaardcelbreedte uit te voeren.

Stap 12

Kies Kolom in het menu Opmaak van het toepassingsvenster en kies Standaardbreedte.

Stap 13

Voer de gewenste nieuwe waarde in.

Aanbevolen: