Een Onvolledig Archief Openen

Inhoudsopgave:

Een Onvolledig Archief Openen
Een Onvolledig Archief Openen

Video: Een Onvolledig Archief Openen

Video: Een Onvolledig Archief Openen
Video: How to Repair Incomplete RAR File Easily 2024, Mei
Anonim

Een groot aantal bestanden die van internet worden gedownload, worden gezipt (de capaciteit in het archief is verminderd). En er zijn situaties waarin de download wordt onderbroken bij het downloaden van een dergelijk bestand. Het is niet altijd handig om een bestand opnieuw te downloaden, vooral niet als de capaciteit tien gigabyte bereikt. In dit geval zou het logischer zijn om het deel van het archief uit te pakken dat je hebt kunnen downloaden.

Een onvolledig archief openen
Een onvolledig archief openen

Noodzakelijk

Computer, te weinig gedownload archief, videospeler VLC-speler

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het niet-afgeleverde archief en selecteer het item "Bestanden uitpakken" in het menu dat verschijnt. Het WinRAR-menu wordt geopend. Selecteer de map waarin de bestanden worden uitgepakt. Zoek verder in het archiefmenu het item "Diversen", waarin u "Beschadigde bestanden op schijf achterlaten" selecteert. Klik vervolgens op OK. Nadat een bericht verschijnt over de onmogelijkheid om de bewerking voort te zetten, klikt u op "Annuleren". Ga nu naar de map die je hebt opgegeven voor het uitpakken van het archief. Als alles goed is gegaan, zouden de bestanden uit het archief daar moeten zijn.

Stap 2

Als een videobestand in het archief is opgeslagen, kunt u de inhoud ervan bekijken met de VLC-speler. Download deze speler van internet en installeer hem op uw computer. Stel deze videospeler in als standaard. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het archief en selecteer "Openen" in het menu. Dubbelklik in het geopende venster met de linkermuisknop op het videobestand. Het videobestand wordt afgespeeld.

Stap 3

Klik in het archiefmenu met de rechtermuisknop op het bestand. Selecteer in het menu dat verschijnt de opdracht "Archief herstellen". In het venster dat verschijnt, klikt u op de map waar u het herstelde archief wilt plaatsen, evenals op het type archief (ZIP of RAR). Klik vervolgens op OK. Ga na het voltooien van de bewerking naar de map die u hebt gekozen om het gecorrigeerde archief op te slaan. Deze map bevat een kopie van het niet gedownloade archief, maar alleen met de informatie die is gedownload. Klik met de rechtermuisknop op dit archief en kies daarvoor "Archief uitpakken". Selecteer de map waarin de informatie wordt uitgepakt en klik vervolgens op OK. Ga vervolgens naar de geselecteerde map. De uitgepakte bestanden zouden daar moeten zijn.

Aanbevolen: