Een Onvolledig Bestand Openen

Inhoudsopgave:

Een Onvolledig Bestand Openen
Een Onvolledig Bestand Openen

Video: Een Onvolledig Bestand Openen

Video: Een Onvolledig Bestand Openen
Video: 2 1 Excel Les 2 Bestand openen 2024, Mei
Anonim

Er zijn momenten waarop, om wat voor reden dan ook, het downloaden van een bestand wordt onderbroken. Als het bijvoorbeeld aan het begin of in het midden werd onderbroken, moet het proces hoogstwaarschijnlijk opnieuw beginnen. Maar wat als er nog maar heel weinig te downloaden is, maar de download wordt onderbroken, vooral als het bestand capacitief is? U kunt ook proberen het onvoltooide bestand rechtstreeks te openen.

Een onvolledig bestand openencomplete
Een onvolledig bestand openencomplete

Noodzakelijk

Computeren

instructies:

Stap 1

Veel hangt af van het type bestanden dat is gedownload. De eenvoudigste manier is om een onvolledig videobestand te openen. Als u een internetbrowser hebt gebruikt om een dergelijk bestand te downloaden, moet het zich in de map bevinden die is geselecteerd om het op te slaan. Open het bestand gewoon op de gebruikelijke manier. De standaardspeler wordt gebruikt voor het afspelen. Houd er rekening mee dat sommige van hen het onvolledige videobestand mogelijk niet openen. Als er een fout optreedt wanneer u het bestand probeert te openen, moet u een andere speler gebruiken. Een goede optie zou zijn om de GOM Player te gebruiken. Deze speler is te vinden op internet.

Stap 2

Als het programma Download Master is gebruikt om het bestand te downloaden, kunt u proberen de onvolledige bestanden op deze manier te openen. Ga naar de map die u hebt gekozen om bestanden van internet te downloaden. Klik met de rechtermuisknop op het bestand. Selecteer vervolgens in het contextmenu dat verschijnt "Eigenschappen" en vervolgens naast de regel "Bestandstype" - "Wijzigen".

Stap 3

Selecteer vervolgens in het venster dat verschijnt het programma dat wordt gebruikt om dit type bestand te openen. Als dit een videobestand is, moet u respectievelijk een speler selecteren als een tekstbestand - een programma om met tekst te werken, bijvoorbeeld Microsoft Office Word of anderen. Als u een PDF-bestand moet openen, kunt u het Acrobat Reader-programma. Voor archiefbestanden moet u eerst een archiver selecteren en pas daarna kunt u proberen het bestand rechtstreeks uit het archief te extraheren.

Stap 4

Nadat u het programma hebt geselecteerd, klikt u op OK en vervolgens op "Toepassen". Probeer nu het bestand op de gebruikelijke manier te openen. Of u dit kunt doen, hangt van veel factoren af. De belangrijkste is, zoals al opgemerkt, het bestandstype. Veel bestanden, bijvoorbeeld programma's of schijfkopieën, kunnen gewoon niet worden geopend, omdat de benodigde componenten voor hun normale werking ontbreken.

Aanbevolen: