Een Versleuteld Rar-archief Openen

Inhoudsopgave:

Een Versleuteld Rar-archief Openen
Een Versleuteld Rar-archief Openen

Video: Een Versleuteld Rar-archief Openen

Video: Een Versleuteld Rar-archief Openen
Video: How to Extract RAR File in Windows 10? 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk bevonden veel gebruikers zich in een situatie waarin ze bepaalde informatie in het rar-archief hadden, maar ze konden het niet openen, omdat het "beveiligd was met een wachtwoord". Het is waar dat u het wachtwoord voor het archief kunt vergeten dat u zelf hebt ingesteld, maar meestal zijn er situaties waarin het bestand van internet wordt gedownload en u wordt gevraagd om geld voor het wachtwoord over te maken naar het archief. Betalen is in zulke gevallen helemaal niet nodig, zelfs onwenselijk. U kunt proberen deze zelf te openen.

Een versleuteld rar-archief openen
Een versleuteld rar-archief openen

Het is nodig

Computer, ARCHPR-toepassing, internettoegang

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat er geen garantie is dat het archief zal worden gedecodeerd; bovendien, hoe meer tekens in het wachtwoord, hoe kleiner de kans op succesvolle decodering. Maar er is nog steeds een kans om het archief te decoderen. Hiervoor is een speciaal programma nodig. Download de ARCHPR-toepassing van internet en installeer deze op uw computer. U moet de nieuwste versie downloaden.

Stap 2

Voer het programma uit. Selecteer de regel Opties. Selecteer "Russisch" in de taalregel. Nu is de programma-interface in het Russisch. Rechts in het bovenste venster van het programma staat een regel "Attack type". Klik op de pijl net onder deze inscriptie. Er wordt een menu geopend, waar u als methode "Brute force" selecteert. Let vervolgens op de werkbalk in het midden van het programmavenster. Selecteer Lengte uit de opties.

Stap 3

Als u precies weet uit hoeveel tekens het wachtwoord bestaat, voert u dit getal in zowel de regels "Minimale wachtwoordlengte" als "Maximale wachtwoordlengte" in. Als u niet weet hoeveel tekens het wachtwoord bevat, zet u de waarde "1" in de minimumregel en "7" in de maximumregel. Als het aantal tekens meer dan zeven is, is het bijna onmogelijk om dit bestand te decoderen.

Stap 4

Selecteer vervolgens in het bovenste venster van het programma "Bestand" en geef het pad op naar het bestand dat u wilt decoderen. Daarna zal het decoderingsproces beginnen. Houd er rekening mee dat zelfs op de krachtigste computers het decoderingsproces van bestanden meer dan tien uur kan duren. Aan het einde van het proces verschijnt een venster met het resultaat van het programma. Als het programma erin slaagt het bestand te decoderen, zal er ook een wachtwoord in dit venster staan.

Stap 5

Als het programma het wachtwoord niet kon vinden, selecteer dan "Per woordenboek" als de werkwijze van het programma. Verder is het proces hetzelfde als in het eerste geval. Het enige is dat de parameter "Length" niet hoeft te worden opgegeven, omdat deze in dit geval niet beschikbaar is.

Aanbevolen: