Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Openen

Inhoudsopgave:

Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Openen
Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Openen

Video: Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Openen

Video: Een Met Een Wachtwoord Beveiligd Archief Openen
Video: Bestanden beveiligen met een wachtwoord 2024, April
Anonim

Elke actieve gebruiker van een personal computer moet met een grote hoeveelheid informatie werken. Voor het gemak hebben programmeurs archiveringshulpprogramma's ontwikkeld die veel nuttige functies vervullen. Een van de handigste is wachtwoordbeveiliging van bestanden tegen ongewenst gebruik. Door het verlies van dit wachtwoord, wordt het noodzakelijk om het programma te ontgrendelen

Een met een wachtwoord beveiligd archief openen
Een met een wachtwoord beveiligd archief openen

Noodzakelijk

Personal computer, Advanced Archive Password Recovery-programma

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u de distributiekit van het Advanced Archive Password Recovery-programma van internet downloaden. Officiële website van het programma https://www.passwords.ru/azpr.htm. Installeer het vervolgens op uw computer. Het installatieproces duurt slechts enkele minuten en vereist geen speciale computervaardigheden. Dit alles wordt uitgevoerd met behulp van de installatiewizard, dus u hoeft alleen de map op te geven om het programma op te slaan en op de knop "Volgende" te klikken

Stap 2

Nadat u de distributiekit van het programma hebt gedownload en geïnstalleerd, moet u deze uitvoeren. Na het opstarten opent zich een klein venster voor je, waarin zich veel verschillende tabbladen bevinden.

Stap 3

Om het ontgrendelproces van het programma te starten, moet u op de knop "openen" in de linkerbovenhoek van het venster klikken en het beveiligde archief selecteren via de verkenner. U kunt ook het pad naar het beveiligde archief invoeren via de adresbalk. U kunt bestandspaden op verschillende manieren opgeven. Het belangrijkste is dat dit correct gebeurt.

Stap 4

Vervolgens moet u het type aanval selecteren uit zes mogelijke: brute kracht, per masker, per woordenboek, platte tekst, gegarandeerde WinZip-decodering en wachtwoord van sleutels. U moet kiezen welke methode u verkiest om het bestand te openen.

Stap 5

U kunt nu de ontgrendeling starten. Om dit te doen, moet u op de knop "start" klikken, die zich naast de knop "openen" in de linkerbovenhoek bevindt.

Stap 6

Zoals u kunt zien, is het volledig mogelijk om het wachtwoord te ontgrendelen, maar hiervoor moet u het Advanced Archive Password Recovery-programma gebruiken en alle beschreven stappen volgen. U kunt dit programma gebruiken om verschillende archieven te openen, zowel ZIP als RAR.

Aanbevolen: