Een Archief Openen Met Een Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Een Archief Openen Met Een Wachtwoord
Een Archief Openen Met Een Wachtwoord

Video: Een Archief Openen Met Een Wachtwoord

Video: Een Archief Openen Met Een Wachtwoord
Video: Bestanden beveiligen met een wachtwoord 2024, April
Anonim

Archieven zijn een handige manier om grote hoeveelheden informatie op te slaan. Om de veiligheid van de opgeslagen informatie te waarborgen, worden wachtwoorden gebruikt bij het aanmaken ervan. Bij het uitpakken van dergelijke archieven is een wachtwoord vereist om de bestanden die ze bevatten uit te pakken.

Een archief openen met een wachtwoord
Een archief openen met een wachtwoord

Noodzakelijk

  • - een archief afgesloten met een wachtwoord (bijvoorbeeld met behulp van de WinRAR-archiver);
  • - WinRAR-archiver;
  • - wachtwoord voor het archief of een programma voor het herstellen van wachtwoorden (bijvoorbeeld Advanced Archive Password Recovery).

instructies:

Stap 1

Installeer de archiver op uw computer. Klik met de rechtermuisknop op het met een wachtwoord beveiligde archief. Selecteer de map waarin u de inhoud van het archief wilt uitpakken. Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd het wachtwoord voor het versleutelde bestand in te voeren. Als u een wachtwoord heeft, voert u dit in en klikt u op OK. De tijd die nodig is om bestanden uit het archief te halen, wordt bepaald door de grootte van het bestand en de snelheid van de computer.

Stap 2

Als u geen wachtwoord hebt en het archief is gedownload van internet, controleer dan het wachtwoord op de site waarvan het is gedownload. Een dergelijke site kan ook instructies bevatten voor het vinden van een wachtwoord.

Stap 3

Start het programma Advanced Archive Password Recovery (AAPR). Voer in het venster Encrypted ZIP / RAR / ACE / ARJ-file het pad naar de locatie van het archief in. Selecteer in de lijst Type aanval de methode waarmee het programma naar het wachtwoord voor het archief zal zoeken. Stel op het tabblad Lengte de maximale en minimale wachtwoordlengte in.

Stap 4

Als u een brute-force-methode kiest, geeft u de tekens op die worden gebruikt voor de zoekopdracht (letters, cijfers of letters met cijfers) en het zoekbereik. Geef daarnaast de waarde op waarop het zoeken naar het wachtwoord moet beginnen, evenals de waarde waarop het programma de zoekopdracht moet beëindigen.

Stap 5

Wanneer u een brute-force-methode kiest voor wachtwoorden in een woordenboek (woordenboek), kunt u ofwel het ingebouwde woordenboek gebruiken (in dit geval geeft de regel met het woordenboekbestand het pad aan naar het tekstbestand in de ARCHPR-map), of een ander woordenboek dat kan worden geselecteerd door op de knop Woordenboekbestand selecteren te drukken.

Aanbevolen: