Boeken Uploaden Naar De Navigator

Inhoudsopgave:

Boeken Uploaden Naar De Navigator
Boeken Uploaden Naar De Navigator

Video: Boeken Uploaden Naar De Navigator

Video: Boeken Uploaden Naar De Navigator
Video: Navigator | Introduction 2024, Mei
Anonim

Boeken lezen vanuit de navigator is best handig, gezien het relatief grote scherm en de kleine afmetingen van het toestel. Het is veel geschikter om te lezen dan een mobiele telefoon of een speler, wat best belangrijk is als je geen apart gadget gaat kopen om boeken in elektronisch formaat te lezen.

Boeken uploaden naar de navigator
Boeken uploaden naar de navigator

Noodzakelijk

  • - Schilderprogramma;
  • - MS Office Word / OpenOffice.

instructies:

Stap 1

Bekijk de mogelijkheden van uw model navigatiesysteem. Velen van hen ondersteunen het bekijken van bestanden in jpeg-formaat, enkele - in txt. Als beide formaten worden ondersteund, wordt de hele taak geminimaliseerd - kopieer de bestanden die voor u het handigst zijn om in te lezen in het geheugen van de navigator.

Stap 2

Als uw navigator alleen de functie voor het bekijken van afbeeldingen ondersteunt, downloadt u het boek dat u nodig hebt in jpg-indeling (neemt meestal veel geheugen in beslag), of, als er geen is, wat meestal het geval is, gebruikt u de functie Print Screen.

Stap 3

Om dit te doen, opent u uw boek in een willekeurige editor, waarvan de interface u het handigst lijkt voor de functie van verder lezen. Het formaat van het boek speelt in dit geval absoluut geen rol - als het geen txt of doc is, gebruik dan speciale leesprogramma's of Acrobat Reader.

Stap 4

Stel de maximale schermresolutie van de monitor in de bureaubladinstellingen in. Dit is nodig zodat zoveel mogelijk karakters van het boek in jouw beeld passen. Terwijl de editor is geopend, drukt u op een geopende documentpagina op PrtSc in de rechterbovenhoek van het toetsenbord.

Stap 5

Open een afbeeldingseditor, kies ervoor om een nieuw bestand te maken en gebruik het menu Bewerken of Bewerken om de inhoud van het klembord te plakken. Sla het op in de geheugenmap van de navigator nadat u het op een pc hebt aangesloten.

Stap 6

Herhaal deze volgorde voor de rest van de pagina's van het boek. Dit is een zeer lang en onhandig proces dat veel van uw tijd in beslag neemt en te veel fysiek geheugen in beslag neemt.

Stap 7

Als uw navigator het lezen van tekstboekformaten ondersteunt, opent u uw document met MS Office Word of Open Office, slaat u het op in het geheugen van de navigator die op uw computer is aangesloten in Unicode txt-formaat, let vooral op het laatste punt, aangezien draagbare apparaten mogelijk niet lees tekstbestanden in andere coderingen.

Aanbevolen: