Een Gratis Kaart Uploaden Naar De Navigator

Inhoudsopgave:

Een Gratis Kaart Uploaden Naar De Navigator
Een Gratis Kaart Uploaden Naar De Navigator

Video: Een Gratis Kaart Uploaden Naar De Navigator

Video: Een Gratis Kaart Uploaden Naar De Navigator
Video: Installatie Navigator Free 2024, April
Anonim

Veel chauffeurs rijden op de weg met behulp van speciale apparaten die navigators worden genoemd. Voor hun normale werking zijn speciale kaarten nodig.

Een gratis kaart uploaden naar de navigator
Een gratis kaart uploaden naar de navigator

instructies:

Stap 1

Waar kun je zulke kaarten krijgen? Op dit moment beschikken veel navigatiesystemen over Navitel-software. Vandaar dat hij voor hem op zoek moet naar kaarten. Als u een ander programma in uw navigator hebt geïnstalleerd, bekijk dan de naam ervan en noteer deze. U kunt deze bekijken in de navigator zelf of in het document dat aan de navigator is gekoppeld.

Stap 2

Ga naar de officiële website van de softwareleverancier. Om dit te doen, volstaat het om de naam die in het programma is geschreven in de zoekmachine in te voeren. Laten we zeggen dat je het Navitel-programma hebt. Ga naar de officiële website. Klik vervolgens op de knop "Downloads". Dit gedeelte van het menu is bedoeld voor het laden van verschillende bestanden. Er zijn softwaredownloads beschikbaar (meestal updates of nieuwe programma's) en kaarten voor elke regio.

Stap 3

In de regel zijn alle kaarten onderverdeeld in steden en regio's. Kies de kaarten die je nodig hebt en klik op de knop "Download". Het downloaden kan enkele uren duren, vooral als je een trage internetverbinding hebt. Zodra het downloaden is voltooid, moet u de navigator met een speciale kabel op uw pc aansluiten. Het had samen met een navigator in een doos moeten worden geleverd. Vergeet ook niet dat het snoer eerst op het navigatieapparaat wordt aangesloten en pas daarna op de pc.

Stap 4

Ga naar de bestandsbeheerder van het apparaat. Om dit te doen, kunt u de ingebouwde "Explorer" op uw pc gebruiken. Zoek daar een map met de naam maps. Het bevat alle kaarten die beschikbaar zijn voor gebruik in de navigator. Kopieer alle bestanden die je op de site hebt geüpload naar deze map. Verwijder het apparaat en probeer de navigator met nieuwe kaarten.

Aanbevolen: