Hoe Het Wisselbestand Naar Het Begin Van De Schijf Te Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wisselbestand Naar Het Begin Van De Schijf Te Verplaatsen
Hoe Het Wisselbestand Naar Het Begin Van De Schijf Te Verplaatsen

Video: Hoe Het Wisselbestand Naar Het Begin Van De Schijf Te Verplaatsen

Video: Hoe Het Wisselbestand Naar Het Begin Van De Schijf Te Verplaatsen
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Het gebruik van een wisselbestand met Windows-besturingssystemen kan de prestaties van uw computer aanzienlijk verbeteren. Om het maximum aan bronnen uit dit bestand te "knijpen", moet u er een aparte lokale schijf voor maken.

Hoe het wisselbestand naar het begin van de schijf te verplaatsen
Hoe het wisselbestand naar het begin van de schijf te verplaatsen

Noodzakelijk

Partitie Beheerder

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen bevindt het wisselbestand zich aanvankelijk op de systeempartitie van de harde schijf. Schakel ondersteuning voor deze bron in de opgegeven zone uit. Open het startmenu. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer" (Win 7) of "Deze computer" (Win XP).

Stap 2

Volg de link "Geavanceerde systeeminstellingen". Klik in het submenu Prestaties op de knop Opties. Klik nu op de knop "Wijzigen" in het menu "Geavanceerd".

Stap 3

Stel de optie "Geen wisselbestand" in voor alle lokale stations. Klik op de knop Toepassen en sluit het dialoogvenster.

Stap 4

Installeer het Partition Manager-programma. Voer het uit en selecteer het item "Power Users Mode". Open het tabblad "Tovenaars". Ga naar "Meer acties" en selecteer de optie "Sectie maken".

Stap 5

In het nieuwe menu worden de bestaande secties weergegeven. Om een lokale schijf te maken voor het wisselbestand, dat zich fysiek aan het begin van de harde schijf zal bevinden, verplaatst u het nieuwe partitiepictogram naar de linkerrand. Druk hiervoor meerdere keren op de betreffende knop.

Stap 6

Selecteer de grootte van de partitie. Om dit te doen, vermenigvuldigt u de hoeveelheid RAM met 3 en voegt u 10% toe aan het resulterende aantal. Klik volgende". Controleer de opgegeven parameters en klik op "Voltooien".

Stap 7

Pas de wijzigingen toe door de juiste functie te activeren. Bevestig om uw computer opnieuw op te starten. Het maken van een nieuwe partitie kan lang duren. In dit geval is dit te wijten aan het feit dat de bestanden aan het begin van de harde schijf naar andere gebieden worden verplaatst.

Stap 8

Herhaal na het opstarten van het systeem de procedure om het instellingenmenu voor het wisselbestand te openen. Selecteer een nieuwe partitie en specificeer de grootte van het gebied dat is gereserveerd voor het opslaan van het beschreven bestand.

Aanbevolen: