Hoe Geheugen Van De Ene Schijf Naar De Andere Te Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Geheugen Van De Ene Schijf Naar De Andere Te Verplaatsen
Hoe Geheugen Van De Ene Schijf Naar De Andere Te Verplaatsen

Video: Hoe Geheugen Van De Ene Schijf Naar De Andere Te Verplaatsen

Video: Hoe Geheugen Van De Ene Schijf Naar De Andere Te Verplaatsen
Video: Top 2 Ways to Transfer Data from One Hard Drive to Another 2024, Mei
Anonim

Partition Magic is ontworpen om verschillende bewerkingen op harde schijfpartities uit te voeren: partities maken en verwijderen, hun grootte wijzigen, partities kopiëren, de grootte van een cluster wijzigen, bestandssystemen converteren en nog veel meer.

Hoe geheugen van de ene schijf naar de andere te verplaatsen
Hoe geheugen van de ene schijf naar de andere te verplaatsen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - Partition Magic-programma.

instructies:

Stap 1

Om vrij geheugen van de ene logische schijf naar de andere te verplaatsen, moet u de functionaliteit van Partition Magic gebruiken. Zoek op internet naar Partition Magic en download het naar de harde schijf van uw computer. Installeer het programma. Als je Partition Magic niet tegen betaling hebt aangeschaft, krijg je een bepaalde tijd om de mogelijkheden van het programma te bestuderen.

Stap 2

Start Partition Magic. Het programmavenster is verdeeld in drie hoofdgebieden: het bedieningsmenu bovenaan, de taakbalk en opties aan de linkerkant, en het hoofdgebied, dat uw harde schijven en hun partities weergeeft. Klik op de inscriptie Formaat van een partitie wijzigen in de taakbalk aan de linkerkant. Selecteer de partitie die u wilt vergroten. Vervolgens zal het programma u vragen om de sectie te specificeren ten koste waarvan de conversie zal plaatsvinden - dat wil zeggen, van waaruit het programma het vrije geheugen zal "afsnijden".

Stap 3

Specificeer de grootte van de sectie die moet worden gescheiden en klik in het volgende venster op de knop Voltooien. Voordat u op deze knop drukt, kunt u teruggaan en de instellingen wijzigen. Houd er echter rekening mee dat u geen afzonderlijke vrije ruimte kunt specificeren die groter is dan degene die daadwerkelijk aanwezig (en gratis) is in het sponsorgedeelte. Het is ook vermeldenswaard dat bij het kopen van een nieuwe harde schijf bijvoorbeeld de grootte van 1 TB wordt aangegeven, maar in feite zal er ongeveer 900 GB beschikbaar zijn op de computer.

Stap 4

Klik op de knop Toepassen om het programma te starten. Partition Magic zal u vragen om uw computer opnieuw op te starten om wijzigingen aan te brengen in de partitiestructuur van uw harde schijf. Doe dit en wacht op de uitvoeringsresultaten. Zodra de computer opnieuw is opgestart, zijn alle bewerkingen voltooid.

Aanbevolen: