Windows Snel Opnieuw Installeren

Inhoudsopgave:

Windows Snel Opnieuw Installeren
Windows Snel Opnieuw Installeren

Video: Windows Snel Opnieuw Installeren

Video: Windows Snel Opnieuw Installeren
Video: Mijn windows laptop formatteren en volledig opnieuw herinstalleren. 2024, April
Anonim

Het is geen geheim dat het instellen van Windows vaak langer duurt dan het rechtstreeks installeren. En soms ontstaan er situaties waarin u snel een besturingssysteem moet installeren dat helemaal klaar is voor gebruik.

Windows snel opnieuw installeren
Windows snel opnieuw installeren

Noodzakelijk

Acronis True Image-toepassing

instructies:

Stap 1

Er is een uitstekende methode om snel een besturingssysteem op meerdere identieke computers te installeren. Het is absoluut noodzakelijk dat deze pc's dezelfde hardware hebben. Passen bepaalde apparaten, zoals geluidskaarten, niet bij elkaar, dan zul je wat meer tijd moeten besteden aan individuele computers. Installeer eerst het besturingssysteem op een willekeurige pc.

Stap 2

Volg deze procedure op de gebruikelijke manier, ongeacht de versie van het besturingssysteem. Voltooi de Windows-installatie. Update stuurprogramma's voor specifieke apparaten. Installeer programma's en applicaties.

Stap 3

Wanneer u een stabiele kopie van Windows krijgt, die alle benodigde add-ons en programma's bevat, maakt u er een reservekopie van. Om dit te doen, schrijft u de DOS-versie van Acronis True Image naar een schijfstation. Voer deze applicatie uit.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de systeempartitie van de harde schijf en selecteer "Create Image". Geef het pad op om dit archief op te slaan. Het is het beste om een externe harde schijf te gebruiken. Dit zal het verdere werken met de bestanden vergemakkelijken.

Stap 5

Als je geen externe HDD hebt, maak dan een nieuwe partitie op je interne harde schijf. Sla daar de systeemschijfkopie op. Sluit uw computer af na het voltooien van de bovenstaande procedures.

Stap 6

Sluit de harde schijf met de afbeeldingsbestanden aan op de tweede computer. Voer Acronis True Image uit vanaf de dvd. Ga naar het menu "System Image Restore". Selecteer het nieuw gemaakte archief. De procedure voor het kopiëren van bestanden duurt 10-20 minuten.

Stap 7

Installeer Windows op dezelfde manier op andere computers. Werk de stuurprogramma's voor de vereiste apparaten bij als de configuraties van sommige computers verschillen. Hierdoor ontvangt u in korte tijd het benodigde aantal pc's waarop een geconfigureerd werkend besturingssysteem aanwezig zal zijn.

Aanbevolen: