Norton Antivirus Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Norton Antivirus Vernieuwen
Norton Antivirus Vernieuwen

Video: Norton Antivirus Vernieuwen

Video: Norton Antivirus Vernieuwen
Video: Hoe Kunt u Het Norton Antivirus Abonnement Vernieuwen? 2024, April
Anonim

Norton Antivirus is niet gratis, hoewel het een proefperiode heeft. Als u na deze periode dit softwareproduct wilt blijven gebruiken, dient u een licentie aan te schaffen. De looptijd is echter geen avond, aan het einde van een bepaalde tijd moet deze worden verlengd.

Norton antivirus vernieuwen
Norton antivirus vernieuwen

Noodzakelijk

  • - browser;
  • - bankpas.

instructies:

Stap 1

Open de officiële ondersteuningssite voor Norton-software op https://www.symantec.com/index.jsp. Zoek in de rechterbovenhoek het gebied voor het bepalen van uw locatie, selecteer het land dat overeenkomt met uw locatie en klik op "OK". U kunt de licentie ook verlengen op de Russische site van de Norton-antivirus, het resultaat zal hetzelfde zijn.

Stap 2

Open naast het vervolgkeuzemenu "Opslaan" de optie "Verlengingen". Ontdek precies de naam van de antivirus die u hebt geïnstalleerd. Om dit te doen, kijkt u naar de naam in de productinformatie in het hoofdvenster of in het menu van het Configuratiescherm Programma's toevoegen/verwijderen. De productversie moet hetzelfde zijn, anders is de gekochte licentie ongeldig.

Stap 3

Selecteer uw versie van de antivirus op de huidige pagina. Klik op de knop volgende pagina. Selecteer uit de drie beschikbare softwareproducten degene die op uw computer is geïnstalleerd en klik op de knop "Vernieuwen" eronder. In dit venster kunt u ook programma's van andere fabrikanten kopen als deze u meer interesseren dan het beveiligingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 4

Bekijk de betalingsparameters, als alle items bij u passen, klikt u op "Volgende". Wees uiterst voorzichtig met het volgende item van de licentieverlenging voor Norton antivirus, de adresbalk moet precies https://buy.norton.com/estore/mf/billing bevatten. Houd dit punt in de gaten wanneer u uw betalingsgegevens invoert.

Stap 5

Vul alle vereiste regels in het nieuwe venster dat wordt geopend. Voer a.u.b. alleen echte gegevens in, anders kan de betaling niet doorgaan. Als het u uitkomt, kunt u een sjabloon aan de rechterkant van het scherm maken voor snelle toegang tot het kopen van updates voor uw programma.

Stap 6

Voltooi het vernieuwen van uw antivirusprogramma. Controleer of er updates voor uw softwareproduct worden gedownload.

Aanbevolen: