Hoe Nod32 Antivirus Te Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe Nod32 Antivirus Te Vernieuwen
Hoe Nod32 Antivirus Te Vernieuwen

Video: Hoe Nod32 Antivirus Te Vernieuwen

Video: Hoe Nod32 Antivirus Te Vernieuwen
Video: Nod32 Antivirus baza obnovleniya qilish 2024, April
Anonim

Eset Nod 32 antivirus is, net als veel populaire antivirussen, betaalde software. De duur van het gebruik van het programma is afhankelijk van de aangeschafte licentie. Wanneer de sleutel verloopt, moet u naar de officiële website gaan en een licentie aanschaffen.

Hoe Nod32 antivirus te vernieuwen
Hoe Nod32 antivirus te vernieuwen

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Koop een licentiesleutel voor het programma Eset Nod 32. Ga naar https://shop.esetnod32.ru/catalogue/home/. Kijk goed naar de lijst met versies van het programma en selecteer de optie die je nodig hebt. U kunt ook een licentiesleutel voor de antivirus kopen in een computerwinkel. Kies voor jezelf de meest optimale opties, zowel qua softwaregebruik als qua kosten. Als u bijvoorbeeld minder dan twee computers heeft, moet u geen licentie kopen voor vier of meer.

Stap 2

Activeer de gekochte licentie. Download hiervoor de pagina https://www.esetnod32.ru/.activation/prolong/, waar u zich moet registreren en een login en wachtwoord moet ontvangen. Vul alle velden met persoonlijke gegevens in. Vul je e-mailadres zorgvuldig in, want na betaling ontvang je een e-mail met alle gegevens voor het activeren van de antivirussoftware.

Stap 3

Om het ingevulde formulier naar de antivirusserver te sturen, klikt u op de knop "Verzenden". Er wordt een brief gestuurd naar uw postadres dat is opgegeven in het formulier met de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het activeren van de licentie. Nadat de site de ingevoerde gegevens heeft gecontroleerd, wordt deze doorgestuurd naar de pagina met informatie over de nieuwe licentie. Het zijn deze gegevens die moeten worden ingevoerd in het programma Nod 32 op uw computer om de gebruiksduur te verlengen.

Stap 4

Het activeren van een nieuwe licentie voor Eset Nod 32 is een eenvoudige procedure en kost weinig tijd. Als u vragen heeft over de verlenging van de licentie, kunt u schrijven naar de ondersteuningsservice op https://www.esetnod32.ru/.support/. De nieuwste versie van de antivirus is ook beschikbaar om te downloaden op de officiële website van het programma. Zoals uit statistieken blijkt, kunt u het beste gelicentieerde software gebruiken om persoonlijke gegevens op pc's te beschermen.

Aanbevolen: