Hoe Knooppunt 32 Te Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe Knooppunt 32 Te Vernieuwen
Hoe Knooppunt 32 Te Vernieuwen

Video: Hoe Knooppunt 32 Te Vernieuwen

Video: Hoe Knooppunt 32 Te Vernieuwen
Video: Hoe zet ik mijn Knooppunt-account over naar diddit? 2024, April
Anonim

De Eset Nod32-antivirus is de laatste tijd niet minder populair geworden dan de wereldleiders van vergelijkbare software. De vraag naar het product spreekt in het voordeel van de effectiviteit ervan. Bovendien biedt het ontwikkelaarsbedrijf iedereen gratis een functioneel shell-programma. Om het systeem echter adequaat te beschermen, heeft de antivirus regelmatig updates van de virusdatabase nodig. Deze updates worden automatisch door het programma via internet gedaan, nadat de gebruiker een persoonlijke antiviruslicentie van de ontwikkelaar heeft gekocht. De verlenging van de Nod32-licentie zelf vindt binnen enkele minuten plaats en de computer staat weer onder betrouwbare bescherming.

Hoe knooppunt 32 te vernieuwen
Hoe knooppunt 32 te vernieuwen

instructies:

Stap 1

Open het programmavenster van Eset Nod32 Antivirus. Dubbelklik hiervoor op het antiviruspictogram in het systeemvak. Of voer het programma uit via het Start-knopmenu. Selecteer "Start" - "Alle programma's", vervolgens "Eset" en vervolgens "Eset Nod32 Antivirus".

Stap 2

In de rechterhelft van het hoofdvenster van het programma worden de werkingsmodi van de applicatie weergegeven. Selecteer het eerste tabblad "Beschermingsstatus". Aan de linkerkant verschijnt informatie van de ontwikkelaar met een link waar je een Nod32-licentie kunt kopen of verlengen. Klik op deze link en volg alle stappen om een licentie aan te schaffen.

Stap 3

Nadat je een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord van de ontwikkelaar hebt ontvangen, ga je naar het tabblad "Update" in het programma. Voer de informatie over de nieuwe licentie in de antivirus in. Klik hiervoor op de link "Gebruikersnaam en wachtwoord instellingen" in het venster. Voer een nieuw wachtwoord en gebruikersnaam in in de daarvoor bestemde velden van het formulier dat verschijnt. Klik op "OK", waarna het programma de ingevoerde licentie controleert. Nod32 antivirus kan blijven werken en de virusdatabase bijwerken.

Aanbevolen: