Een Node-licentie Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Een Node-licentie Vernieuwen
Een Node-licentie Vernieuwen

Video: Een Node-licentie Vernieuwen

Video: Een Node-licentie Vernieuwen
Video: Licentie verlengen 2024, Maart
Anonim

Antivirussoftware beschermt uw computer tegen virussen en programma's die deze permanent kunnen beschadigen. Daarom is de installatie van een antivirusprogramma gewoon noodzakelijk als u wilt dat uw computer u lang van dienst is en de informatie toegankelijk en veilig was. Maar elk antivirusprogramma heeft in de regel een licentie die moet worden vernieuwd. Hetzelfde geldt voor het antivirusprogramma NOD 32.

Een node-licentie vernieuwen
Een node-licentie vernieuwen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - browser;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Hoe de licentie voor het antivirusprogramma GOD 32 verlengen? Ga hiervoor naar de officiële website www.esetnod32.ru. Bestudeer de pagina zorgvuldig. Op de pagina aan de rechterkant ziet u het ESET Product Activation-menu. Selecteer in het menu het tabblad "Activering licentieverlenging"

Stap 2

Er wordt een nieuwe pagina voor u geopend, waar gedetailleerde regels worden gegeven voor het verlengen van een licentie voor een antivirusprogramma, met een waarschuwing over voor hoeveel computers de licentie eerder is gekocht, voor hoeveel pc's deze wordt verlengd. Kies de meest optimale licentieoptie, want antivirussoftware speelt een grote rol op uw computer.

Stap 3

Zoek tijdens het lezen van de regels naar de voetnoot "Verlengingslicentie kopen" en klik erop. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u verschillende versies van het antivirusprogramma GOD 32 krijgt aangeboden, ook voor verschillende besturingssystemen. Hier maakt u kennis met de prijzen van het programma en de huidige kortingen. Het is vermeldenswaard dat u uw licentie voor één of twee jaar kunt verlengen.

Stap 4

Selecteer het tabblad met het product dat je nodig hebt, klik op "Kopen". Vul het voorgestelde formulier in met vermelding van de betaalmethode en het e-mailadres waarnaar de licentie-activeringssleutel zal worden verzonden. Klik op "Afrekenen". Uw aanvraag is samengesteld en verzonden. U hoeft alleen maar te betalen op de door u gekozen manier.

Stap 5

U kunt ook advies krijgen op de telefoonnummers die op de website staan vermeld. Betaling geschiedt door u door middel van een eventuele betaling. Vervolgens ontvangt u een speciale brief op uw e-mailadres, waarin alle gegevens staan voor het verlengen van de antivirussoftwarelicentie. Over het algemeen kan worden gesteld dat het helemaal niet moeilijk is om een antivirussoftwarelicentie te vernieuwen.

Aanbevolen: