Hoe De Proefversie Te Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe De Proefversie Te Vernieuwen
Hoe De Proefversie Te Vernieuwen

Video: Hoe De Proefversie Te Vernieuwen

Video: Hoe De Proefversie Te Vernieuwen
Video: Hoe de Free Avast registratie te vernieuwen is 2024, April
Anonim

Nadat het besturingssysteem Windows Seven uitkwam, kregen gebruikers de kans om het te proberen, vooral omdat ze hiervoor al 3 maanden de tijd hadden gekregen. Overigens kan deze periode worden verlengd tot een jaar. Tegelijkertijd hoef je geen gebruik te maken van hacksystemen en andere oneerlijke werkwijzen.

Hoe de proefversie te vernieuwen
Hoe de proefversie te vernieuwen

Noodzakelijk

Software License Manager-software

instructies:

Stap 1

Dit programma, dat het meest interessant is, is opgenomen in de standaard set programma's in het Windows Seven-systeem. Ofwel hebben de ontwikkelaars dit moment gewoon uit het zicht gemist, ofwel hebben ze gebruikers bewust de mogelijkheid gegeven om de proefversie van het besturingssysteem gratis uit te breiden, maar het feit is een feit. U kunt het programma starten door slmgr.exe in te voeren op de opdrachtregel. Als u de toets –rearm toewijst, wordt de gebruiksduur van het besturingssysteem verlengd.

Stap 2

U kunt de teller van dagen gratis gebruik van het besturingssysteem dus drie keer resetten. Na elke reset ontvang je 120 dagen gratis proefperiode.

Stap 3

Om het aantal resterende dagen tot het einde van de gebruiksperiode van het besturingssysteem te bekijken, klikt u op het bijbehorende pictogram in de taakbalk. U kunt ook met de rechtermuisknop op het pictogram "Computer" klikken en "Eigenschappen" selecteren. In het geopende venster, op de onderste regel, ziet u het aantal resterende dagen tot het einde van de proefperiode.

Stap 4

Ga naar het menu Start, klik en typ cmd in het zoekvak. Klik met de rechtermuisknop op het toepassingspictogram en selecteer het item met de naam "Als administrator uitvoeren".

Stap 5

Voer in het geopende venster de opdracht slmgr –rearm in. Druk op de Enter-toets. Vervolgens verschijnt een dialoogvenster met de woorden "Opdrachtuitvoering succesvol voltooid". Start nu uw pc opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Stap 6

Open na het opnieuw opstarten de systeemeigenschappen zoals u eerder deed. Besteed uw aandacht aan de inscriptie. Zoals u kunt zien, is de proefperiode niet gewijzigd. Nu is er echter een link om het besturingssysteem via internet te activeren. Klik erop, waarna de proefperiode voor het gebruik van het systeem wordt gereset.

Stap 7

Op deze manier heb je meer dan genoeg tijd om het Windows Seven-systeem te testen en te beslissen of het de moeite waard is om te kopen of niet.

Aanbevolen: