Hoe Antiviruslicentie Gratis Te Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe Antiviruslicentie Gratis Te Vernieuwen
Hoe Antiviruslicentie Gratis Te Vernieuwen

Video: Hoe Antiviruslicentie Gratis Te Vernieuwen

Video: Hoe Antiviruslicentie Gratis Te Vernieuwen
Video: kaspersky license expired how to renewal free 2024, April
Anonim

De enige software, zonder welke geen enkele computer lang zal werken, is antivirus. Op de moderne markt is er een breed scala aan dergelijke software - betaald en gratis. Gratis betekent niet dat het product van slechte kwaliteit is.

Hoe antiviruslicentie gratis te vernieuwen
Hoe antiviruslicentie gratis te vernieuwen

instructies:

Stap 1

Avast Free Antivirus is een van de meest voorkomende gratis antivirusprogramma's. Dit is alleen een freeware-versie voor thuisgebruikers. Schakel internet in, start het programma door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Selecteer aan de linkerkant in het menu het tabblad "Service" en vervolgens het item "Registratie". Op dit punt kunt u altijd de status van de antiviruslicentie zien en de geldigheidsperiode verlengen. Klik hiervoor op de knop "Registreren". In een nieuw venster wordt u gevraagd om uw antivirusprogramma tegen betaling bij te werken naar een meer geavanceerde versie. Maar je hebt de eerste kolom nodig, dus klik op de knop Registreren.

Stap 2

Vul in het volgende venster het formulier in: naam, e-mail en land van verblijf. Als u klaar bent, klikt u op "Registreer voor een gratis licentie". Daarna zal het venster sluiten en door naar het item "Registratie" te gaan, kunt u zien tot welke datum de licentie is ontvangen. Nu worden de antivirusdatabases probleemloos bijgewerkt.

Stap 3

Wanneer de licentie verloopt, herhaalt u deze procedure opnieuw. In andere antivirusprogramma's kunt u op dezelfde manier een licentie verlengen of verkrijgen. Houd er rekening mee dat als u verbonden bent met internet, het gebruik van antivirus alleen niet voldoende is, omdat het voorkomt dat bestanden worden geïnfecteerd of gedesinfecteerd nadat een virus of Trojaans paard uw computer is binnengedrongen. En de zogenaamde Internet Security-versies worden geleverd met een firewall (firewall), d.w.z. het fungeert als een muur tussen uw computer en virussen van internet. Daarom heb je naast antivirus ook een firewall nodig.

Stap 4

In betaalde antivirusprogramma's is een gratis licentieverlenging alleen mogelijk op een illegale manier, of het verkrijgen van een sleutel met een licentie als cadeau, zoals bijvoorbeeld in sommige computertijdschriften wordt gedaan, d.w.z. na aanschaf van het tijdschrift vindt u op de schijf een licentiesleutel voor een maand. Koop daarom alleen gelicentieerde software en bespaar nooit op de beveiliging van uw computer.

Aanbevolen: