Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Vernieuwen
Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Vernieuwen
Anonim

Het is belangrijk voor elke computerbezitter dat de gegevens die erop zijn opgeslagen betrouwbaar worden beschermd. Voor dit doel worden in de regel speciale antivirusprogramma's gebruikt, waarvan het betrouwbaarheidsniveau afhangt van het doel van de computer - als de gebruiker het leeuwendeel van de tijd op het World Wide Web doorbrengt, heeft hij maximale bescherming. Veel gebruikers maken echter de fout te denken dat door eenmaal antivirussoftware te installeren, ze hun computer voor altijd hebben beschermd. Het is noodzakelijk om de antivirusdatabases regelmatig bij te werken, aangezien er elke dag nieuwe virussen verschijnen.

Hoe Kaspersky Anti-Virus te vernieuwen
Hoe Kaspersky Anti-Virus te vernieuwen

instructies:

Stap 1

Dergelijke updates zijn beschikbaar voor gebruikers op updateservers. Kaspersky Anti-Virus is een van de klassieke programma's voor het beschermen van uw computer tegen virussen, spyware en Trojaanse paarden, evenals andere gevaarlijke software, die de mogelijkheid biedt om de antivirusdatabases automatisch bij te werken.

Stap 2

Om updates te downloaden, maakt Kaspersky Anti-Virus contact met de Kaspersky Lab-updateservers op internet of met een lokale map op de computer.

Stap 3

Updates worden automatisch of handmatig gedownload. Het programma zal u informeren wanneer het nodig is om de antivirusdatabase bij te werken.

Stap 4

Om handmatig bij te werken, moet u de Kaspersky Anti-Virus-software op uw computer starten, ga naar het gedeelte "Bescherming" aan de linkerkant van het venster dat wordt geopend.

Stap 5

Volg de link "Update antivirusdatabases".

Stap 6

Wanneer u op de opgegeven hyperlink klikt, wordt een informatievenster geopend op de computermonitor, waarin u de voortgang van het updateproces van de antivirusdatabase kunt volgen.

Stap 7

U moet onder andere eenvoudige regels volgen om uw computer te beveiligen: open geen berichten en bijlagen van onbekende gebruikers in e-mail, reageer niet op dergelijke brieven, volg de link in de berichten niet, bezoek niet sites met een dubieuze reputatie (datingsites, pornosites, enz.).

Aanbevolen: