Hoe Een Sleutel Te Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sleutel Te Vernieuwen
Hoe Een Sleutel Te Vernieuwen

Video: Hoe Een Sleutel Te Vernieuwen

Video: Hoe Een Sleutel Te Vernieuwen
Video: Vervang een euro cilinder zonder sleutel | lock snapping 2024, April
Anonim

De licentiesleutel voor het Kaspersky Anti-Virus-softwareproduct heeft een beperkte geldigheidsduur. Na het verstrijken ervan is een verlenging van de licentie vereist om de applicatie zijn functies te laten vervullen. Dit kan op verschillende manieren, de handigste is activering via internet.

Hoe een sleutel te vernieuwen
Hoe een sleutel te vernieuwen

Noodzakelijk

netwerkverbinding

instructies:

Stap 1

Open het Kaspersky Anti-Virus-programma. Open de licentie-instellingen, selecteer in het venster dat verschijnt het menu-item "Licentie verlengen". Het menu kan ook het item "Koop een licentie" bevatten, het hangt allemaal af van de versie van het antivirussysteem dat u hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw licentie of proefversie van het softwareproduct is verlopen, want het aftellen begint opnieuw vanaf de datum van de laatste invoer van de Kaspersky Anti-Virus-activeringssleutel. De vervaldatum van de licentie staat in de aanvraaginformatie.

Stap 3

Open uw browser, voer https://www.kaspersky.com/license_renewal in de adresbalk in. Selecteer het vereiste item volgens de versie van het programma dat op uw computer is geïnstalleerd. Voer de code van uw antivirus in de vereiste regel in en zorg ervoor dat u de gegevens correct hebt ingevoerd, aangezien de bewerking onomkeerbaar is.

Stap 4

Zorg er bij het online betalen van een licentie voor dat u precies op de bron zit die u nodig heeft, let hiervoor vaker op het adres dat in de regel hierboven staat. Dit komt door het toenemende aantal fraudegevallen bij het betalen voor aankopen via internet.

Stap 5

Ga naar het hoofdmenu van het antivirusprogramma, open "Licentiebeheer". Selecteer in het geopende venster het item om een nieuwe sleutel te activeren en voer de code in die u hebt ontvangen in de sectie voor het beheren van commerciële versies van het programma. Voor reguliere en proefversies van het Kaspersky Anti-Virus-softwareproduct is de activeringscode van het programma niet vereist.

Stap 6

Wacht tot de wizard Toepassingsactivering alle benodigde bewerkingen heeft voltooid; het is het beste om op dit moment geen acties met de computer uit te voeren. Als u klaar bent, sluit u het "Licentiebeheervenster". Als je alles correct hebt gedaan, kun je de antivirusdatabases bijwerken, evenals vele andere functies.

Aanbevolen: