Hoe Het Alawar-spel Te Vernieuwen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Alawar-spel Te Vernieuwen
Hoe Het Alawar-spel Te Vernieuwen

Video: Hoe Het Alawar-spel Te Vernieuwen

Video: Hoe Het Alawar-spel Te Vernieuwen
Video: Alawar Games Reel - 2020 2024, April
Anonim

Alawar Game Factory is verreweg een van de grootste fabrikanten van casual entertainment-applicaties. Vrijwel iedere gamer kent zeker zeer spannende spellen van dit bedrijf. Na het downloaden van het spel naar hun computer, heeft de gebruiker 30 minuten om het spel te bekijken en te evalueren, daarna moet het worden geregistreerd of verwijderd.

Hoe het Alawar-spel te vernieuwen
Hoe het Alawar-spel te vernieuwen

Noodzakelijk

Betaling voor de activering van de game-applicatie Alawar

instructies:

Stap 1

Elk spel kan worden gedownload van de officiële website: klik op de volgende link https://www.alawar.ru. Selecteer op de hoofdpagina een categorie (zoeken naar objecten, zaken, puzzels, enz.) aan de linkerkant en klik aan de rechterkant op de titel van het product of klik direct op de groene knop "Download".

Stap 2

Nadat je het spel hebt geïnstalleerd, start je het door met de linkermuisknop op de snelkoppeling te dubbelklikken. Klik in het geopende venster op de knop "Uitvoeren", de applicatie wordt geopend in de modus Volledig scherm. Na een proefperiode van 30 minuten wordt het spel automatisch geminimaliseerd en keer je terug naar het vorige venster waarin je het product kunt activeren.

Stap 3

Om de beperking te verwijderen, klikt u op de knop "Beperking verwijderen". Selecteer in het extra venster dat wordt geopend de juiste betaalmethode: een sms-bericht verzenden, betalen in terminals of andere betalingssystemen gebruiken.

Stap 4

Sms-bericht Controleer de prijs van het gekochte product, dit bedrag wordt van uw account afgeschreven na het verzenden van een bericht naar het verkorte nummer dat in het spelvenster is opgegeven. Selecteer hiervoor de methode "Betaling per sms", selecteer uw land in de vervolgkeuzelijst. Stuur een bericht met een code naar het nummer dat afhankelijk is van uw land. Nadat u het retourbericht in de vorm van een alfanumerieke code heeft ontvangen, voert u deze in het lege veld in en drukt u op de Enter-toets.

Stap 5

Betaalterminals Hiervoor moet u het mobiele telefoonnummer invoeren waarop u een bericht met een code ontvangt. Deze code moet worden ingevoerd op de activeringspagina www.alawar.ru/qiwi, vermeld ook je e-mailadres en de code van het spel dat je hebt gekozen. U ontvangt de activeringscode per e-mail.

Stap 6

Het spel wordt op dezelfde manier geactiveerd met andere betalingssystemen. Vergeet voordat u verder gaat niet dat het voor de juiste uitvoering van deze procedure noodzakelijk is om de juiste datum en tijd te controleren en in te stellen. De wijzigingen worden pas van kracht nadat het besturingssysteem opnieuw is opgestart.

Aanbevolen: