Standaard Windows-games Installeren

Inhoudsopgave:

Standaard Windows-games Installeren
Standaard Windows-games Installeren

Video: Standaard Windows-games Installeren

Video: Standaard Windows-games Installeren
Video: How to install Games for Windows live - on Windows 10 (Working 2021) 2024, April
Anonim

De installatieprocedure voor een pakket standaardspellen van Microsoft Windows-besturingssystemen van verschillende versies impliceert geen diepgaande studie van computerprogrammering en kan worden uitgevoerd door een gebruiker met een eerste ervaringsniveau.

Standaard Windows-games installeren
Standaard Windows-games installeren

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem op om de bewerking uit te voeren voor het inschakelen van standaardspellen die standaard zijn uitgeschakeld, en ga naar het item "Configuratiescherm".

Stap 2

Vouw Programma's uit en selecteer Windows-onderdelen in- of uitschakelen.

Stap 3

Pas het selectievakje toe op het veld "Games" en bevestig de uitvoering van de opdracht door op OK te klikken (voor Windows 7).

Stap 4

Gebruik de opstartdiskette van het besturingssysteem Microsoft Windows XP en open het hoofdmenu door op de knop "Start" te klikken (voor Windows XP).

Stap 5

Ga naar het Configuratiescherm en vouw het knooppunt Programma's toevoegen/verwijderen uit.

Stap 6

Geef het item "Standaard en hulpprogramma's" op in het geopende dialoogvenster van de Windows Components-wizard en roep het dialoogvenster "Inhoud" op door op de overeenkomstige knop te klikken.

Stap 7

Gebruik het selectievakje in het veld "Games" om het hele pakket standaardspellen te installeren en bevestig uw keuze door op de OK-knop te klikken of selecteer een van de volgende opties: - pas het selectievakje toe op het veld van het te installeren spel, maar doe gebruik het selectievakje in het veld "Games" niet om een of meer vereiste spellen te installeren; - deselecteer het spelveld om het standaard spellenpakket te verwijderen; - deselecteer het veld Spellen en in de velden van de spellen die moeten worden verwijderd om de procedure voor het verwijderen uit te voeren de geselecteerde spellen uit het standaardpakket.

Stap 8

Bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Volgende" te klikken of download de gratis download in het internetarchief van de applicatie Vista Game Explorer om de standaardset games OS Windows Vista te installeren op het besturingssysteem Windows XP.

Stap 9

Voer het uitvoerbare bestand van het gedownloade programma uit en download de afzonderlijke archieven van de games zelf, of installeer een standaardpakket.

Stap 10

Houd er rekening mee dat het archief ook extra bestanden bevat die nodig zijn voor de juiste werking van de applicatie: - installatie-instructies; - gespecialiseerd bestand Vista. Emulation.dll; - crack. Gebruik ze indien nodig.

Aanbevolen: