Hoe De Standaard Vga-driver Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Standaard Vga-driver Te Installeren
Hoe De Standaard Vga-driver Te Installeren

Video: Hoe De Standaard Vga-driver Te Installeren

Video: Hoe De Standaard Vga-driver Te Installeren
Video: How to Download and Install Intel Graphics Driver in Pc/Laptop (Step by Step) 2024, April
Anonim

Voor bepaalde apparaten op uw computer moeten specifieke stuurprogramma's worden geïnstalleerd om te configureren. Als u de verkeerde set bestanden voor uw videokaart hebt geselecteerd, moet u de standaard VGA-stuurprogramma's installeren.

Hoe de standaard vga-driver te installeren
Hoe de standaard vga-driver te installeren

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om standaardstuurprogramma's te installeren, is door hun tegenhangers te verwijderen. Open het configuratiescherm van uw computer en ga naar apparaatbeheer. Zoek uw videokaart in de lijst met aangesloten apparatuur. Klik met de linkermuisknop op de naam en selecteer "Eigenschappen".

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het tabblad "Driver". Zoek de knop "Verwijderen" en klik erop. Klik in het waarschuwingsvenster dat verschijnt op de knop "Ja". Na een tijdje wordt je videokaart uitgeschakeld. Het beeld op het beeldscherm kan verdwijnen. Start uw computer opnieuw op door op de Reset-knop op de systeemeenheid te drukken.

Stap 3

Wacht tot het besturingssysteem is geladen. Na een tijdje wordt uw videoadapter automatisch gedetecteerd en worden de standaard VGA-stuurprogramma's die bij het Windows-besturingssysteem worden geleverd, geïnstalleerd.

Stap 4

Als deze methode te riskant voor je is, open dan het Configuratiescherm en ga naar het menu Programma's toevoegen of verwijderen. Zoek het hulpprogramma dat specifiek is voor uw grafische kaart. Dit zijn meestal ATI Control Center of Nvidia Control Panel. Verwijder dit programma en start uw computer opnieuw op.

Stap 5

De benodigde stuurprogramma's kunt u zelf vinden. Open de Windows-map en navigeer naar de inf-map. Zoek het bestand oemX.inf, waarbij X een specifiek nummer is. Controleer of dit bestand de stuurprogramma's voor uw videokaart bevat door het te vergelijken met het bestand oemsetup.inf. Verwijder het geselecteerde bestand en volg de procedure om de videokaart los te koppelen.

Stap 6

Open hiervoor Apparaatbeheer, klik met de rechtermuisknop op de naam van de videoadapter en selecteer "Verwijderen". Nadat het apparaat automatisch is ingeschakeld, zoekt het naar stuurprogramma's en installeert het de standaard VGA-driver voor de videokaart. Zorg ervoor dat u niet per ongeluk een bestand verwijdert dat betrekking heeft op andere apparaten.

Aanbevolen: