Hoe Het Afsluiten Van Het Programma Te Voorkomen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Afsluiten Van Het Programma Te Voorkomen?
Hoe Het Afsluiten Van Het Programma Te Voorkomen?

Video: Hoe Het Afsluiten Van Het Programma Te Voorkomen?

Video: Hoe Het Afsluiten Van Het Programma Te Voorkomen?
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2024, Maart
Anonim

Vaak hebben gebruikers vragen over hoe ze kunnen voorkomen dat ze het programma verlaten. Het programma zou bijvoorbeeld automatisch moeten worden ingeschakeld wanneer u de computer aanzet en het hoofdvenster moet openen. Om deze bewerking te voltooien, moet u een specifiek algoritme volgen.

Hoe het afsluiten van het programma te voorkomen?
Hoe het afsluiten van het programma te voorkomen?

Noodzakelijk

Personal computer, AnVir Task Manage-programma

instructies:

Stap 1

Als u bijvoorbeeld wilt dat uw Outlook-e-mail altijd aan staat, hoeft u alleen maar "Autostart" in te voeren. Zodra de computer wordt ingeschakeld, begint het programma te werken. U kunt het volgende doen. Ga naar "Start" en klik vervolgens op "Uitvoeren". Waar het zegt "Open" plak "gpedit.msc". Klik vervolgens op "Ok".

Stap 2

Om de programma's actief te houden, moet u ze toevoegen aan Startup. Ga hiervoor naar "Start". Selecteer "Alle programma's" en klik op "Standaard". Klik op "Uitvoeren". Typ "msconfig" in een regel zonder aanhalingstekens. Klik vervolgens op "Ok". Een venster met de titel "Systeeminstellingen" zou moeten openen. Ga daar naar "Opstarten". Om met deze sectie te werken, is het beter om het aanvullende AnVir Task Manage-programma te gebruiken. Hiermee kunnen gebruikers de sectie Opstarten bewerken, dat wil zeggen items toevoegen of verwijderen. Installeer AnVir Taakbeheer op uw computer. In het programmavenster ziet u dat er vinkjes staan tegenover elke sectie.

Stap 3

Je kunt ze naar wens aanpassen. Druk elke keer op de knop Volgende om naar het volgende instellingenvenster te gaan. Aan de linkerkant ziet u het gedeelte "Opstarten". Als u een programma aan deze sectie wilt toevoegen, klikt u op het groene plusteken. Het bevindt zich bovenaan AnVir Task Manage. Er wordt een extra venster geopend. Druk op de knop Bladeren om een programma te selecteren. Er gaat weer een venster voor je open, waar je de naam vindt die je nodig hebt. Klik op de naam en klik op "Openen". Klik vervolgens op "Ok". Nu is het opstarten van het programma ingeschakeld. Elke keer dat u uw computer aanzet, wordt deze ingeschakeld. De exit wordt ook pas uitgevoerd nadat de computer is uitgeschakeld.

Aanbevolen: