Installatie Van Programma's Voorkomen

Inhoudsopgave:

Installatie Van Programma's Voorkomen
Installatie Van Programma's Voorkomen

Video: Installatie Van Programma's Voorkomen

Video: Installatie Van Programma's Voorkomen
Video: hoe programma's tijdens het opstarten van Windows uitzetten 2024, April
Anonim

Als u dezelfde computer gebruikt met uw opgroeiende kind, bent u zeker meer dan eens tegengekomen dat uw kind per ongeluk een programma heeft geïnstalleerd of verwijderd. Gebruik eenvoudige instructies om dergelijke gevallen in de toekomst te voorkomen.

Installatie van programma's voorkomen
Installatie van programma's voorkomen

instructies:

Stap 1

Om de installatie van programma's door een van de gebruikers van uw computer te verbieden, moet u elk een eigen account hebben. Om dit te doen, moet u naar het Configuratiescherm van Windows gaan door op het menu "Start" te klikken en de juiste sectie te zoeken. Ga in het Configuratiescherm naar het menu "Gebruikersaccounts", selecteer vervolgens het item "Een ander account beheren" en klik op "Een account maken".

Stap 2

Wanneer u een account aanmaakt voor een gebruiker die geen programma's kan installeren of verwijderen, moet u het accounttype "Basistoegang" selecteren. In dit geval kan de gebruiker geen significante wijzigingen aanbrengen in de instellingen van het besturingssysteem en kan hij de installatie niet beheren.

Stap 3

Het proces van het aanmaken van een account wordt voltooid door op de knop "Account aanmaken" te klikken, waarna u uw account kunt bewerken door er een wachtwoord voor in te stellen. Zo beschermt u uzelf volledig tegen ongeoorloofde installatie van programma's op uw computer door andere gebruikers dan uzelf.

Aanbevolen: