Hoe Krijg Ik Het Pictogram Deze Computer Terug

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Het Pictogram Deze Computer Terug
Hoe Krijg Ik Het Pictogram Deze Computer Terug

Video: Hoe Krijg Ik Het Pictogram Deze Computer Terug

Video: Hoe Krijg Ik Het Pictogram Deze Computer Terug
Video: Bureaublad pictogrammen terug Windows 8/8.1 2024, April
Anonim

De snelkoppeling Deze computer is een van de meest gebruikte bureaubladpictogrammen op Windows-computers. De taak van het herstellen van een ontbrekend pictogram kan door de gebruiker worden opgelost met behulp van standaardtools van het systeem zelf, zonder extra programma's van derden te gebruiken.

Hoe de badge terug te krijgen
Hoe de badge terug te krijgen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het ontbrekende pictogram "Deze computer" op het bureaublad te herstellen, is door het hoofdsysteemmenu te openen door op de knop "Start" te klikken en het item met dezelfde naam te zoeken. Daarna blijft het alleen nog om de regel "Mijn computer" te selecteren en, zonder de linkermuisknop los te laten, het geselecteerde item naar een vrije ruimte op het bureaublad te slepen.

Stap 2

Een alternatieve manier om het pictogram "Deze computer" op het bureaublad te herstellen, is door terug te keren naar het hoofdmenu "Start" en het contextmenu van het item "Deze computer" te openen door met de rechtermuisknop te klikken. Geef de opdracht "Weergeven op bureaublad" op en zoek de snelkoppeling die verschijnt.

Stap 3

Een andere methode om het pictogram Deze computer op het bureaublad te herstellen, is door het contextmenu van het bureaublad zelf te gebruiken. Roep het op door met de rechtermuisknop op een lege ruimte op het bureaublad te klikken en "Eigenschappen" (voor Windows XP) of "Personalisatie" (voor Windows 7) te selecteren.

Stap 4

Selecteer "Bureaubladpictogrammen wijzigen" in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster dat wordt geopend en ga naar het tabblad "Bureaublad" (voor XP-versie) of "Bureaubladpictogrammen" (voor versie 7) in het nieuwe dialoogvenster.

Stap 5

Klik op de knop "Bureaublad aanpassen" (voor Windows XP) en schakel het selectievakje in de regel "Deze computer" in. Bevestig uw keuze door op OK te klikken en sla uw wijzigingen op door op Toepassen te klikken. Zorg ervoor dat het gewenste pictogram op het bureaublad van de computer verschijnt.

Stap 6

Houd er rekening mee dat het ontbreken van een snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad de toegang tot de map met dezelfde naam niet beperkt. Open indien nodig het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en open de link "Deze computer". Deze actie geeft toegang tot alle bestanden die in de gewenste map zijn opgeslagen.

Aanbevolen: