Hoe Het Geminimaliseerde Pictogram Van Alle Vensters Terug Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geminimaliseerde Pictogram Van Alle Vensters Terug Te Geven
Hoe Het Geminimaliseerde Pictogram Van Alle Vensters Terug Te Geven

Video: Hoe Het Geminimaliseerde Pictogram Van Alle Vensters Terug Te Geven

Video: Hoe Het Geminimaliseerde Pictogram Van Alle Vensters Terug Te Geven
Video: Linux-handleiding voor beginners 2024, Mei
Anonim

Er is een knop op de Windows-taakbalk die erg handig is om met meerdere applicaties tegelijk te werken, deze heet "Alle vensters minimaliseren". Als er veel programma's zijn geopend en u snelle toegang tot het bureaublad nodig hebt, klikt u erop en worden alle vensters automatisch geminimaliseerd. Deze knop verdwijnt om verschillende redenen, het is niet zo moeilijk om hem terug te brengen naar zijn gebruikelijke plaats.

Hoe het geminimaliseerde pictogram van alle vensters terug te geven
Hoe het geminimaliseerde pictogram van alle vensters terug te geven

instructies:

Stap 1

Als u de snelkoppelingsbalk van de toepassing samen met de gewenste knop volledig bent kwijtgeraakt, zet u deze terug op zijn plaats door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken. Vink het vakje aan naast "Snel starten weergeven", pas de wijzigingen toe en sluit het venster.

Stap 2

Als het probleem niet het verwijderen van het paneel is, retourneer dan de knop met een alternatieve methode. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteert u Nieuw en vervolgens Snelkoppeling.

Stap 3

In het venster dat verschijnt, ziet u een regel waarin u het adres van de locatie van het programma moet invoeren, waarnaar het in de toekomst zal verwijzen. Geef het volgende pad op: C: /Windows/explorer.exe shell::: {3080F90D-D7AD-11D9-BD98-0000947B0257}. Klik volgende.

Stap 4

Voer een naam in voor uw snelkoppeling - "Alle vensters minimaliseren" of een andere naam die voor u handig is. Op dit punt kan de bewerking worden voltooid - de knop zal zijn doel vervullen, vensters minimaliseren. Maar als je het in de vertrouwde staat van je ogen wilt brengen, besteed dan nog een paar minuten aan de volgende stap.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de nieuwe snelkoppeling. Selecteer het menupunt "Eigenschappen". Er wordt een nieuw venster geopend met verschillende extra tabbladen, waarvan u er maar één nodig hebt - "Snelkoppeling". Er zullen onderaan drie knoppen zijn - klik op de middelste, dit wordt "Change Icon" genoemd. U ziet een nieuw venster, in het zoekvak voor de pictogrammen waarvan u het volgende adres moet invoeren:% SystemRoot% / system32 / imageres.dll. Druk op de Enter-toets en er wordt een menu geopend waarin u een nieuw pictogram kunt selecteren, wat u maar wilt uit alle beschikbare. Pas de aangebrachte wijzigingen toe en klik op de knop "OK".

Stap 6

Sleep de snelkoppeling naar de snelkoppelingsbalk van de toepassing om er gemakkelijk mee verder te kunnen werken.

Aanbevolen: