Het Pictogram Deze Computer Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Pictogram Deze Computer Wijzigen
Het Pictogram Deze Computer Wijzigen

Video: Het Pictogram Deze Computer Wijzigen

Video: bureaublad pictogrammen wijzigen 2022, December
Anonim

Elk interfacepictogram van het besturingssysteem kan worden gewijzigd. Als de stijl van het besturingssysteem je te saai lijkt, kun je experimenteren en iets nieuws creëren. Door bijvoorbeeld het standaard Mijn Computer-pictogram te wijzigen in een interessanter en ongebruikelijker pictogram, kunt u de interface van het besturingssysteem bijwerken en iets meer niet-standaards maken dat bij uw stijl past.

Hoe het pictogram te veranderen
Hoe het pictogram te veranderen

Noodzakelijk

Computer, TuneUp-programma

instructies:

Stap 1

De systeempictogrammen van een besturingssysteem kunnen niet op een standaard manier worden gewijzigd. Om dit te doen, moet u speciale programma's gebruiken. Een van deze programma's is TuneUp. Download het van internet en installeer het op uw computer. Met dit programma krijgt u extra visualisatie van de interface van het besturingssysteem.

Stap 2

Voer TuneUp uit. Houd er rekening mee dat de eerste keer dat het programma langer duurt dan normaal. Dit komt door het feit dat het na de eerste start de status van het besturingssysteem zal scannen. Klik na het scannen op OK en het programma optimaliseert alle Windows-instellingen. Daarna wordt u naar het hoofdmenu van het programma geleid, waarin u de interface moet bestuderen. Het hoofdmenu van het programma bevindt zich bovenaan en wordt vertegenwoordigd door slechts zes componenten. Selecteer uit deze componenten "Windows Setup". Let in het venster dat verschijnt op de regel "Verander het uiterlijk van Windows"

Stap 3

Onder deze regel staan ​​de componenten waarmee u de interface van het besturingssysteem kunt wijzigen. Selecteer het onderdeel Windows-personalisatie. Er wordt een venster met aanvullende parameters geopend. Let op de regel "Selecteer een taak". Onder deze regel bevindt zich een extra werkbalk. Selecteer in dit paneel Pictogrammen en namen wijzigen voor systeemitems.

Stap 4

Een lijst met systeemelementpictogrammen verschijnt in het midden van het venster. Selecteer "Computer". Aan de rechterkant van het venster bevindt zich een lijst met opdrachten die voor het geselecteerde pictogram kunnen worden gebruikt. Selecteer de opdracht Pictogram vervangen. Er verschijnt een venster met pictogrammen die kunnen worden geïnstalleerd in plaats van de standaard. In de regel komen alle pictogrammen uit de algemene Windows-set. Als u uw eigen interessante pictogrammen heeft, klikt u op "Bladeren" en geeft u het pad ernaartoe. Als u wilt, kunt u extra Mijn Computer-pictogrammen downloaden van internet.

Populair per onderwerp